HR manager vacature

 1. Nieuw
  Human Resources Manager

  Pestana Amsterdam, Amsterdam

  • Fulltime
 2. Nieuw
  Human Resources Coördinator

  Event Hotels, Amsterdam

  • Fulltime
  • € 2.250 - 2.700
 3. Nieuw
  HR Manager

  INNSiDE by Melia Amsterdam, Amsterdam

  • Fulltime
 4. People Manager

  De Plesman, Den Haag

  • Fulltime
 5. Stagiaire Sales

  Postillion Hotels Nederland, Bunnik

  • Stage, 38 - 38 uur p/w
 6. Meewerkstage Human Resources

  Event Hotels, Amsterdam

  • Fulltime
  • € 750 - 750
 7. HR adviseur

  Hotel ibis Amsterdam Airport, Badhoevedorp

  • Fulltime
 8. Director of Human Resources

  W Amsterdam, Amsterdam

  • Fulltime
 9. Stage Technische Dienst

  Postillion Hotel Amersfoort Veluwemeer, Putten

  • Stage, 38 - 38 uur p/w
 1. Populaire zoekopdrachten
  1. Hotel vacatures Amsterdam
  2. Hotel vacatures Rotterdam
  3. Hotel vacatures Den Haag
  4. Hotel vacatures Utrecht
  5. Housekeeping
  6. Banqueting
  7. Marketing
  8. Administratie

HR manager vacature

Ben je op zoek naar een HR manager vacature in de hotelsector? Op Hotelprofessionals vind je altijd diverse HR manager vacatures in Nederland. Heb jij passie voor hospitality en de managementkwaliteiten die hotels zoeken in een HR manager? Bekijk dan direct het onderstaande overzicht om te zien of jij de HR manager bent die zij zoeken. Er zijn vacatures voor HR managers op verschillende niveaus, van 4- en 5-sterren hotels tot meer toegankelijke 1-, 2-, en 3-sterren hotels.

Vacature HR manager

Als HR manager weet jij medewerkers te motiveren en te stimuleren. Jij bent verantwoordelijk voor het beheren van openstaande vacatures en de correspondentie met betrekking tot werving en selectie. De meeste HR manager vacatures worden aangeboden in steden zoals Amsterdam. Hotels die vaak op zoek zijn naar een HR manager zijn onder andere NH hotels, Van der Valk, Corendon, Fletcher en Bastion hotel. Voor een HR manager vacature vragen hotels vaak tussen de 3 en 5 jaar managementervaring en een relevante HBO-opleiding zoals HRM (Human Resource Management) of een andere gerelateerde opleiding.


HR manager functies

Een HR manager werkt op de HR afdeling (Human Resources afdeling) of personeelszaken. Als HR manager geef je leiding aan HR medewerkers, paymaster, personeelsadministrateurs en HR recruiters. Managementfuncties op een HR afdeling omvatten de HR manager en de training manager. Andere benamingen voor HR manager zijn human resources manager of people and development manager. Een HR medewerker assisteert de HR manager met diverse werkzaamheden, terwijl een personeelsadministrateur en paymaster meer administratieve taken uitvoeren, zoals het bijhouden van personeelsdossiers en roostersystemen. Als HR recruiter ben je dagelijks actief op zoek naar geschikte kandidaten voor openstaande vacatures.


Wat doet een HR manager?

Een HR manager is verantwoordelijk voor het ontwikkelen, borgen en implementeren van het HR-beleid binnen een hotel. Je fungeert als HR-sparringpartner voor de general manager/directie en maakt deel uit van het managementteam (MT). Je houdt je bezig met zowel strategisch als operationeel HR, en bent verantwoordelijk voor recruitment. Daarnaast geef je vorm aan HR-processen, stuurt deze aan, en zorgt voor de juiste uitvoering van de HR-administratie. Je bent het eerste aanspreekpunt voor managers en zorgt ervoor dat HR-processen soepel verlopen. Een HR manager functie vereist sterke communicatieve vaardigheden en een zelfstandige werkhouding. Bekijk de uitgebreide lijst met HR manager vacatures op Hotelprofessionals en vind de perfecte functie die bij jou past. Solliciteer vandaag nog en begin je carrière als HR manager in de dynamische wereld van de hotellerie.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief