Horecaleed
Horecaleed
Van ‘mogen we rekening door 15 delen?’ tot hotelgasten die vrijwel naakt de kamerdeur openen. Als je in de horeca werkt weet je dat het meer is dan leuk glimlachen. Naast dat er gasten zijn die je kunnen verrassen, zijn er (helaas) ook nog steeds gasten die soms je werk een stukje moeilijker maken. Als je in de horeca werkt, dan weet je het zeker; horeca is een vak waar je skills voor nodig hebt. Jij hebt geduld en weet een (soms pijnlijke) glimlach op te zetten. Werken in de horeca levert je goede verhalen op en het versterkt je mensenkennis.Of je nou in de bediening, keuken, housekeeping of receptie werkt, je maakt af en toe de gekste, gênantste en meest bijzondere momenten mee. Ook ooit een bijzondere horeca-ervaring gehad? Beschrijf in 300 tot 800 woorden die ene bijzondere, genante of leuke ervaring in de horeca. Mail je verhaal naar info@hotelprofessionals.nl. Je blijft anoniem.
De mevrouw en de pinda-allergie Sharons horecaleed: ‘Nog geen 30 minuten nadat de twee kipsaté was uitgeserveerd, werd de ambulance gebeld. 'Ze is allergisch voor pinda's!' riep meneer nog.’ Lees verder | Deel jouw horecaleed met ons! Ook ooit een bijzondere horeca-ervaring gehad? Beschrijf in 300 tot 800 woorden die ene bijzondere, genante of leuke ervaring in de horeca. Mail je verhaal naar info@hotelprofessionals.nl. Deel je horecaleed |
De man en zijn bestek Mariekes horecaleed: ‘De gast was achter mij aangelopen en stond achter de deur van de pantry aan te horen hoe ik mijn beklag over hem deed.’ Lees verder | Het Gezin en het overvolle terras Judith's horecaleed: 'Het Gezin gaat precies zó staan dat niemand zich tussen de biertafels uit kan wurmen, maar zij wel verzekerd zijn van een plekje' Lees verder |