Alle Hotel De Bilderberg vacatures

Geen resultaten

Er zijn momenteel geen vacatures bij Hotel De Bilderberg
Bekijk hier alle vacatures

Werken bij Hotel De Bilderberg
Video over Hotel De Bilderberg

Over Hotel De Bilderberg

Bilderberg Hotel De Bilderberg

Nergens kunt u zo zich zo onderdompelen in ontspanning, natuur en cultuur als in Oosterbeek. Aan de rand van Arnhem, met haar boetiekwinkels en uitgebreid aanbod aan restaurants. Omgeven door het rijke bos van de Veluwe. En op korte afstand van de beeldentuin van het Kröller-Müller museum, het Airborne Museum of het Openluchtmuseum.

Hotel De Bilderberg ligt midden op de veluwe en de ideale plek voor een zakelijk of vrijetijds verblijf. Het hotel beschikt over 146 hotel kamers, een binnen zwembad, ruime fitness, een bar, Julia's Kitchen: een Frans Amerikaanse keuken en Trattoria Artusi.

Naast bovenstaande faciliteiten beschkt het hotel over 24 conferentiezalen en is daarmee een hostorisch en toonaangevende locatie voor conferenties en bijeenkomsten waar alles van het begin tot eind klopt. Hier komen mensen samen op de plek waar Prins Bernhard de eerste Bilderberg Conferentie organiseerde. De statige naamgever van Bilderberg is hiermee het conferentiecentrum van Nederland voor meetings en events.

Naast het hotel verzorgen we ook Kasteel Doorwerth hier worden zowel zakelijke bijeenkomsten als veel bruiloften georganisserd.

Kortom, een dynamisch hotel waar veel gebeurd en geen dag hetzelfde is. Een organisatie waar successen worden gevierd, waar ruimte is voor flexibiliteit, eigen initiatief en  waar oprechte aandacht wordt geschonken aan elkaar.

Interesse? Dan ben je van harte welkom om bij ons!
 
--}}