Alle Tribe Amsterdam City vacatures

 1. Housekeeping attendant

  Tribe Amsterdam City, Amsterdam

  • Fulltime
 2. Breakfast Employee (pt/ft)

  Tribe Amsterdam City, Amsterdam

  • Fulltime
 3. Dishwasher Attendant (FT/PT)

  Tribe Amsterdam City, Amsterdam

  • Fulltime
Werken bij Tribe Amsterdam City

Over Tribe Amsterdam City

 • Soort hotel: design
 • 30 medewerkers

Tribe is de nieuwe aanwinst in Amsterdam Noord en behoort tot WIN Hotels. Tribe is een vier sterren hotel met 192 fantastische kamers en is een uniek concept wat binnen Nederland zijn eerste stappen zal zetten. Het hotel straalt een mix uit van de stoerheid van de plek waar het hotel zich bevindt, het Metro- en Busstation in het centrum van Amsterdam Noord, en het interieur dat luxe en design uitstraalt.

 

Tribe is een plek waarbij je niet het gevoel hebt dat je een traditioneel hotel binnen komt. Het is meer een plek waar je samen kunt zijn met anderen, waar je makkelijk een werkplek creëert, waar je de rust van de hotelkamer opzoekt en waar het design je elke keer verrast. Het moment dat je het hotel binnen komt word je aangetrokken door de smaakvolle inrichting en blijf je je verwonderen.

 

Onze medewerkers zijn echte Tribe Masters. Ze opereren in een team waar samenwerking om mooie ervaringen voor de gast te creëren, op nummer 1 staan. Tribe Masters zijn nieuwsgierig, zoeken altijd naar nieuwe ervaringen en verhalen om te delen met de gast. Ze zijn dynamisch, oplossingsgericht, vieren successen en leren van hun fouten. Tribe Masters praten altijd in de “wij vorm”.

Een unieke Brand op een unieke plaats in Amsterdam Noord. Laat je verbazen.

--}}