Alle Mercure Hotel Amsterdam North Station vacatures

  1. Nieuw
    Room attendant

    Mercure Hotel Amsterdam North Station, Amsterdam

    • Fulltime
Werken bij Mercure Hotel Amsterdam North Station

Over Mercure Hotel Amsterdam North Station

  • Soort hotel: boutique
  • 110 kamers
  • 10 medewerkers

Mercure Amsterdam North Station is een vier sterren hotel, gelegen naast het Metro- en Busstation in het centrum van Amsterdam Noord. De metro brengt je vanuit dit Station binnen 5 minuten naar het centrum van Amsterdam. Het hotel ligt in het midden van een inspirerend stukje Nederland waarbij aan de ene kant het mondiale Amsterdam te vinden is en aan de andere kant de rustieke, waterrijke Zaanstreek.

 

Mercure Amsterdam North Station laat deze twee werelden samenkomen in een uniek gebouw wat licht, ruimte, rust en elegantie uitstraalt.

 

Het hotel, bestaande uit 110 luxe hotelkamers maakt onderdeel uit van WIN Hotels. De uitstraling in het hotel laat zich het best omschrijven als authentiek, nieuwsgierig en passievol. Authentiek om de uniekheid en eigenheid te onderstrepen. Nieuwsgierig omdat de omgeving uitnodigt tot het ontdekken van nieuwe plekken, kunst, eten en drinken. Passievol om de gast te laten ervaren welke veelzijdigheid de locatie biedt.

 

Onze medewerkers zijn enthousiast en delen graag hun lokale kennis en ervaring zodat de gast optimaal geïnspireerd wordt en kennis maakt met de veelzijdigheid van Amsterdam en omgeving. Een ontdekkingsreis voor de gast die een mooi stukje Nederland op een andere manier wil ervaren.

--}}