Resultaat: 4 Banen
Aantal vacatures per pagina:
 Huidige zoekopdracht:
Functie(s)
(wis) banquet sales manager


 Verfijn zoekopdracht:
[+]
Provincie
[+]
Stad
[+]
Dienstverband
[+]
Bedrijfsnaam

 Suggesties:
Topsteden voor banquet sales manager
Vergelijkbare functies binnen de afdeling Banquet sales
Home » Zoek vacature » Per functie » banquet sales manager

banquet sales manager vacatures

Jouw banquet sales manager vacature en overige banquet sales manager banen, vind je op Hotelprofessionals.nl, de vacaturebank met het meest diverse aanbod voor hotel vacatures. Hotelprofessionals.nl heeft een compleet aanbod voor LBO, MBO, HBO en WO banquet sales manager jobs. Van starter, ervaren tot senior kun je werk zoeken als banquet sales manager in de hotellerie. Registreer je alvast op onze hotel vacaturebank.

Hotel vacatures

Renaissance Amsterdam Schiphol Airport logo

Assistant F&B Manager / Assistant B&F Manager

Renaissance Amsterdam Schiphol Airport, Aalsmeer

Renaissance Amsterdam Schiphol Airport

LET YOUR PASSION FOR DISCOVERY BECOME A CAREER   Share what inspires you, and help others discover the world...

16.05.2019

Renaissance Amsterdam Schiphol Airport logo

Assistant F&B Manager / Assistant B&F Manager

Renaissance Amsterdam Schiphol Airport, Aalsmeer

Renaissance Amsterdam Schiphol Airport

LET YOUR PASSION FOR DISCOVERY BECOME A CAREER   Share what inspires you, and help others discover the world...

16.05.2019

Grand Hotel Amrâth Kurhaus The Hague logo

Event Manager

Grand Hotel Amrâth Kurhaus The Hague, Den Haag

Grand Hotel Amrâth Kurhaus The Hague

Event Manager in het Grand Hotel Amrâth Kurhaus Grand Hotel Amrâth Kurhaus is een luxe vijfsterren...

03.05.2019

Hotel Theater Figi logo

Senior Meeting & sales

Hotel Theater Figi, Zeist

Hotel Theater Figi

unctie! Dit is Figi In 1850 werd de basis gelegd van Figi met de opening van een banketbakkerij door de hernhutters....

16.04.2019

Meer vacatures?

Helaas zijn er niet meer vacatures in deze regio

Breid hier je zoekopdracht uit voor meer vacatures

 Loading results

Banquet sales manager

De taak van de banquet sales manager is het om bijeenkomsten, banketten en events met catering aan te trekken en te managen. Daarnaast wil de banquet sales manager natuurlijk het maximale uit de catering revenu’s te halen. De banquet sales manager zorgt ervoor dat het hotel een mooi banket neerzet en dat dit ook winstgevend is. Een banquet sales manager geeft leiding op de banquet sales afdeling aan een banquet sales medewerker, banquet sales coordinator en banquet sales supervisor.  


Een banquet sales manager is klantgericht

De banquet sales manager​ coördineert de planning en de uitvoering van alle events in het hotel. Dat betekent dat de banquet sales manager​ de totale supervisie over de bijeenkomsten heeft. Het plannen van de datum, het menu, de prijs, het inzetten van personeel, coördineren van de verschillende afdelingen, zorgen dat de klant het contract tekent en aanbetaalt, het zijn allemaal taken van de banquet sales manager. Ook is de banquet sales manager het actieve aanspreekpunt voor de klant, zowel voor tijdens als na de bijeenkomst. Niet verwonderlijk is het daarom, dat de banquet sales manager servicegericht en klantvriendelijk moet zijn. 

De banquet sales manager​ zorgt ook voor het beheren van de agenda van de bijeenkomsten. Daarnaast is de functie van banquet sales manager erg gericht op de verkoop. De banquet sales manager kan gezien worden als de ambassadeur van het hotel, hij of zij gaat naar conventies en beurzen om het hotel te promoten en nieuwe klanten te trekken. Maar ook bestaande klanten worden door de banquet sales manager betrokken gehouden bij het hotel. Een goede banquet sales manager bouwt actief aan het vaste klanten bestand.


Sales taken van de banquet sales manager

De banquet sales manager​ ontwikkelt strategieën om de jaarlijkse sales doelen te halen voor de events in het hotel. Omdat de banquet sales manager verantwoordelijk is voor de sales, houdt hij of zij deze scherp in de gaten. Een goede banquet sales manager controleert dagelijks wat de sales zijn, of de aanbetalingen zijn voldaan en andere financiële afwikkelingen. Dit doet de banquet sales manager soms in samenwerking met revenue management. Periodiek rapporteert de banquet sales manager het sales volume van de afgelopen en de komende tijd aan de hotel manager. Het jaarlijkse sales budget van het hotel wordt met hulp van de banquet sales manager gemaakt. Om het hotel te promoten zal de banquet sales manager​ zelf proactief bijeenkomsten organiseren. Deze kunnen zowel in het hotel als op een andere locatie zijn. Het doel van de banquet sales manager​ is de naambekendheid van het hotel onder potentiële gasten vergroten. Zo kan de banquet sales manager​​ interessante nieuwe gasten bereiken