Resultaat: 4 Banen
Aantal vacatures per pagina:
 Huidige zoekopdracht:
Functie(s)
(wis) banquet sales manager


 Verfijn zoekopdracht:
[+]
Provincie
[+]
Stad
[+]
Dienstverband
[+]
Bedrijfsnaam

 Suggesties:
Topsteden voor banquet sales manager
Vergelijkbare functies binnen de afdeling Banquet sales
Home » Zoek vacature » Per functie » banquet sales manager

banquet sales manager vacatures

Jouw banquet sales manager vacature en overige banquet sales manager banen, vind je op Hotelprofessionals.nl, de vacaturebank met het meest diverse aanbod voor hotel vacatures. Hotelprofessionals.nl heeft een compleet aanbod voor LBO, MBO, HBO en WO banquet sales manager jobs. Van starter, ervaren tot senior kun je werk zoeken als banquet sales manager in de hotellerie. Registreer je alvast op onze hotel vacaturebank.

Hotel vacatures

Buitenplaats de Bergse Bossen logo

Uitdagende Banquet Sales stage

Buitenplaats de Bergse Bossen, Driebergen-Rijsenburg

Buitenplaats de Bergse Bossen

- Dit betreft een stage per juni 2021 - Word jij gelukkig van een hospitality omgeving en heb jij een...

21.04.2021

Hotelprofessionals logo

Sales Consultant

Hotelprofessionals, Amsterdam

Hotelprofessionals

Voor onze opdrachtgever zijn we op zoek naar een: Sales Consultant / 360 Recruiter Hou jij van hard werken, een...

13.04.2021

Hotelprofessionals logo

Matchmaker / Recruiter

Hotelprofessionals, Amsterdam

Hotelprofessionals

Voor onze opdrachtgever zijn we op zoek naar een: Sales Consultant / 360 Recruiter Hou jij van hard werken, een...

13.04.2021

Apollo en Leonardo Hotels Support Office logo

Groups & Events Stagiar(e)

Apollo en Leonardo Hotels Support Office, Amsterdam

Apollo en Leonardo Hotels Support Office

BESCHIKBAAR PER SEPTEMBER 2021 Een vergadering in de Skylounge met uitzicht over Amsterdam, een internationaal...

09.04.2021

Meer vacatures?

Helaas zijn er niet meer vacatures in deze regio

Breid hier je zoekopdracht uit voor meer vacatures

 Loading results

Banquet sales manager

De taak van de banquet sales manager is het om bijeenkomsten, banketten en events met catering aan te trekken en te managen. Daarnaast wil de banquet sales manager natuurlijk het maximale uit de catering revenu’s te halen. De banquet sales manager zorgt ervoor dat het hotel een mooi banket neerzet en dat dit ook winstgevend is. Een banquet sales manager geeft leiding op de banquet sales afdeling aan een banquet sales medewerker, banquet sales coordinator en banquet sales supervisor.  


Een banquet sales manager is klantgericht

De banquet sales manager​ coördineert de planning en de uitvoering van alle events in het hotel. Dat betekent dat de banquet sales manager​ de totale supervisie over de bijeenkomsten heeft. Het plannen van de datum, het menu, de prijs, het inzetten van personeel, coördineren van de verschillende afdelingen, zorgen dat de klant het contract tekent en aanbetaalt, het zijn allemaal taken van de banquet sales manager. Ook is de banquet sales manager het actieve aanspreekpunt voor de klant, zowel voor tijdens als na de bijeenkomst. Niet verwonderlijk is het daarom, dat de banquet sales manager servicegericht en klantvriendelijk moet zijn. 

De banquet sales manager​ zorgt ook voor het beheren van de agenda van de bijeenkomsten. Daarnaast is de functie van banquet sales manager erg gericht op de verkoop. De banquet sales manager kan gezien worden als de ambassadeur van het hotel, hij of zij gaat naar conventies en beurzen om het hotel te promoten en nieuwe klanten te trekken. Maar ook bestaande klanten worden door de banquet sales manager betrokken gehouden bij het hotel. Een goede banquet sales manager bouwt actief aan het vaste klanten bestand.


Sales taken van de banquet sales manager

De banquet sales manager​ ontwikkelt strategieën om de jaarlijkse sales doelen te halen voor de events in het hotel. Omdat de banquet sales manager verantwoordelijk is voor de sales, houdt hij of zij deze scherp in de gaten. Een goede banquet sales manager controleert dagelijks wat de sales zijn, of de aanbetalingen zijn voldaan en andere financiële afwikkelingen. Dit doet de banquet sales manager soms in samenwerking met revenue management. Periodiek rapporteert de banquet sales manager het sales volume van de afgelopen en de komende tijd aan de hotel manager. Het jaarlijkse sales budget van het hotel wordt met hulp van de banquet sales manager gemaakt. Om het hotel te promoten zal de banquet sales manager​ zelf proactief bijeenkomsten organiseren. Deze kunnen zowel in het hotel als op een andere locatie zijn. Het doel van de banquet sales manager​ is de naambekendheid van het hotel onder potentiële gasten vergroten. Zo kan de banquet sales manager​​ interessante nieuwe gasten bereiken