Stayokay vacatures

 1. Nieuw
  Medewerker groepsreserveringen (Booking office agent)

  Stayokay Hoofdkantoor, Amsterdam

  • Fulltime, 32 - 38 uur p/w
 2. Nieuw
  Feest medewerker

  Stayokay Bunnik, Bunnik

  • Parttime, 1 - 24 uur p/w
 3. Nieuw
  Keukenwonder

  Stayokay Bunnik, Bunnik

  • Parttime, 1 - 24 uur p/w
 4. Nieuw
  Droommedewerker

  Stayokay Texel, Den Burg

  • Bijbaan, 1 - 1 uur p/w
 5. Nieuw
  Nachtreceptionist

  Stayokay Texel, Den Burg

  • Parttime, 24 - 32 uur p/w
 6. Nieuw
  Front Office Medewerker

  Stayokay Den Haag, Den Haag

  • Parttime, 8 - 16 uur p/w
 7. Housekeeping medewerker (weekend)

  Stayokay Arnhem, Arnhem

  • Parttime, 8 - 32 uur p/w
 8. Housekeeping medewerker

  Stayokay Arnhem, Arnhem

  • Parttime, 8 - 32 uur p/w
 9. Housekeeping medewerker

  Stayokay Arnhem, Arnhem

  • Parttime, 13 - 24 uur p/w
 10. Housekeeping medewerker (weekend)

  Stayokay Arnhem, Arnhem

  • Bijbaan, 13 - 24 uur p/w
 11. Barmedewerker

  Stayokay Den Haag, Den Haag

  • Parttime, 1 - 38 uur p/w
 12. Independent working cook

  Stayokay Utrecht Centrum, Utrecht

  • Parttime, 24 - 38 uur p/w
 1. Populaire zoekopdrachten
  1. Hotel vacatures Amsterdam
  2. Hotel vacatures Rotterdam
  3. Hotel vacatures Den Haag
  4. Hotel vacatures Utrecht
  5. Housekeeping
  6. Banqueting
  7. Marketing
  8. Administratie
Stayokay Logo

Stayokay vacatures

Op Hotelprofessionals kan je alle Stayokay vacatures vinden die op dit moment vacant zijn. De Stayokay vacatures zijn vaak functies zoals housekeeper, receptioniste of bar medewerker. Er worden zowel parttime als fulltime functies aangeboden. Stayokay vacatures worden aangeboden op alle locaties van Stayokay, waarvan de meeste in Stayokay Amsterdam en Stayokay Maastricht. Wil jij werken op één van de verrassende locaties van Stayokay? Solliciteer dan vandaag nog op Stayokay vacatures.

Stayokay vacatures

Met vele Stayokay locaties zijn er altijd Stayokay vacatures waar jij op kunt solliciteren. Stayokay vacatures worden aangeboden voor veel verschillende functies, maar de functies die het vaakst worden aangeboden zijn receptioniste vacatures en housekeeping vacatures. Stayokay biedt vacatures in een professionele organisatie met een informele en gezellige werksfeer. Stayokay personeel krijgt altijd een Stayokay kortingskaart, waarmee je in Stayokay hostels die zich overal in de wereld bevinden met korting kan slapen. Voor sommige Stayokay vacatures zijn er ook opleidings- en doorgroeimogelijkheden via Stayokay Academy. Wij begrijpen dat hierdoor Stayokay vacatures zeer populair zijn en het een fijne werkplek is om te werken. Heb je een Stayokay vacature gevonden die perfect past bij jou ervaring en kwaliteiten? Wij hebben een aantal tips en motivatiebrief voorbeeld horeca opgesteld om jou te helpen bij het krijgen van de perfecte horecabaan.


Vele Stayokay hostels

Stayokay is een keten van 22 hostels die verspreid liggen over heel Nederland. De hostels vind je op verrassend mooie plekjes in de duinen, aan het water of in de stad. De Stayokay hostels bevinden zich in verschillende unieke gebouwen van modern tot kasteel of landhuis. Overal vind je dezelfde informele ongedwongen sfeer, de mogelijkheid om mensen te ontmoeten en de goede zorgen van de Stayokay medewerkers. Stayokay is onderdeel van Hostelling International, waarbij wereldwijd meer dan 4.000 hostels zijn aangesloten. Als je op Stayokay vacatures reageert en wordt aangenomen dan zal je dus deel uitmaken van een internationale organisatie. De meest populaire Stayokay hostels zijn Texel, Terschelling, Rotterdam, Amsterdam, Maastricht en Den Haag. Stayokay is een maatschappelijk betrokken non-profit organisatie. Daarnaast biedt Stayokay al ruim 85 jaar haar (inter)nationale gasten de ideale uitvalsbasis voor nieuwe, waardevolle ervaringen.


Werken bij Stayokay

Wil jij werken bij Stayokay? Dan ben je bij Hotelprofessionals aan het juiste adres. Naast dat de er een informele en gezellig werksfeer heerst en je een Stayokay kortingskaart ontvangt zijn er meer voordelen waar een Stayokay werknemer van kan profiteren. Stayokay is lid van Koninklijke Horeca Nederland, wat inhoudt dat Stayokay in haar arbeidsvoorwaardenbeleid aansluit bij de Horecarichtlijnen. Normaliter valt Stayokay onder de horeca cao, echter is er momenteel geen nieuwe cao. Stayokay heeft daarom een eigen Arbeidsvoorwaarden- reglement. Daarnaast zijn er doorgroeimogelijkheden op verschillende locaties in het land, een collectieve ziektekostenverzekering en fietsplan. In sommige gevallen wordt hier meer over verteld in Stayokay vacatures. Wil jij werken bij Stayokay en heb jij nog vragen over deze secundaire arbeidsvoorwaarden? Vraag deze dan tijdens het sollicitatiegesprek.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief