Nachtreceptionist vacatures

 1. Nieuw
  Nachtreceptie

  Hotel2Stay, Amsterdam

  • Parttime, 8 - 38 uur p/w
 2. Nieuw
  Nachtreceptie Parttime

  Hotel The James Rotterdam, Rotterdam

  • Parttime, 8 - 38 uur p/w
 3. Nieuw
  Front Office medewerker

  Hotel The James Rotterdam, Rotterdam

  • Fulltime
  • € 2.200 - 2.600
 4. Nieuw
  Night receptionist (Part-time)

  Room Mate Aitana, Amsterdam

  • Parttime, 16 - 24 uur p/w
 5. Nieuw
  Front Office agent PT/ FT

  Mercure Amsterdam Sloterdijk Station, Amsterdam

  • Fulltime
 6. Nieuw
  Front Office Stagiair(e)

  Ramada Amsterdam Airport Schiphol, Badhoevedorp

  • Stage, 38 uur p/w
 7. Nieuw
  Nachtreceptionist

  Leonardo Hotel Amsterdam Rembrandtpark, Amsterdam

  • Parttime, 1 - 38 uur p/w
 8. Nieuw
  Night Receptionist

  Leonardo Hotel Amsterdam Rembrandtpark, Amsterdam

  • Fulltime, 1 - 38 uur p/w
 9. Nieuw
  Hostel Nachtploeglid

  Clink Hostels, Amsterdam

  • Parttime, 32 - 36 uur p/w
 10. Nieuw
  Night Auditor

  The Dylan Amsterdam, Amsterdam

  • Parttime, 23 - 30 uur p/w
 11. Nieuw
  Nachtreceptionist

  Hotel CC, Amsterdam

  • Fulltime
 12. Nieuw
  Front Desk Night Agent

  Amsterdam Marriott Hotel, Amsterdam

  • Fulltime
  • € 2.298
 1. Populaire zoekopdrachten
  1. Hotel vacatures Amsterdam
  2. Hotel vacatures Rotterdam
  3. Hotel vacatures Den Haag
  4. Hotel vacatures Utrecht
  5. Housekeeping
  6. Banqueting
  7. Marketing
  8. Administratie

Nachtreceptionist vacatures

Ontdek het hart van de nacht in ons hotel. Als nachtreceptionist sta je in het centrum van de hotelactiviteiten tijdens de stille uren. Deze positie is ideaal voor nachtuilen met een voorkeur voor rustige uren en de vaardigheid om zelfstandig te werken. Jouw rol omvat meer dan het in- en uitchecken van gasten; je bent de sleutel tot het bieden van een uitzonderlijke klantervaring, zelfs midden in de nacht. Verken de mogelijkheden bij toonaangevende hotels in Nederland via Hotelprofessionals en grijp de kans om deel uit te maken van ons toegewijde nachtteam.

Nachtreceptionist

Elke nacht een nieuw avontuur. Geniet van de variëteit en dynamiek die elke dienst met zich meebrengt. Van het verwelkomen van internationale gasten tot het oplossen van last-minute uitdagingen, geen enkele nacht is hetzelfde. Je dienst van 23:00 tot 07:00 uur is gevuld met kansen om te leren, te groeien en een impact te maken. Samen met je team zorg je voor een onvergetelijke ervaring voor elke gast, waarbij je de veiligheid en het comfort van het hotel waarborgt. Profiteer van competitieve salarissen, flexibele werkuren die passen bij jouw levensstijl, en kansen voor professionele groei binnen de hotelindustrie. Je krijgt de unieke kans om je vaardigheden in klantenservice en probleemoplossing te ontwikkelen, terwijl je bijdraagt aan een veilige en gastvrije omgeving voor onze gasten.


Nacht vacatures

Ideaal voor studenten en zij die zoeken naar een tweede baan. Onze nacht vacatures, inclusief die voor nachtreceptionist, zijn ontworpen met flexibiliteit in gedachten. Dit maakt ze perfect voor wie een bijbaan zoekt of studeert. Naast een aantrekkelijk inkomen bieden we de kans om cruciale werkervaring op te doen in de gastvrijheidsindustrie, je cv te verrijken en te netwerken binnen een professionele omgeving. Deze functie als nachtportier hotel biedt de kans om waardevolle werkervaring op te doen, je cv uit te breiden en een goed inkomen te verdienen. Ben jij de nachtbraker die wij zoeken en spreekt het werken in een hotel je aan? Solliciteer dan direct op een van onze nacht vacatures, waarvan de meeste zich in Amsterdam bevinden.


Nachtportier vacature

Speel een sleutelrol in onze hotelbeveiliging. Als nachtportier vervul je een vitale functie binnen het beveiligingsteam, met taken die variëren van het bewaken van de toegang tot het hotel tot het assisteren bij receptionist- en front office taken tijdens de nachturen. Deze rol is perfect voor iemand die een actieve bijdrage wil leveren aan de veiligheid en het comfort van onze gasten en medewerkers, inclusief receptiemedewerkers en front office personeel.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief