Nachtportier hotel vacature

 1. Nieuw
  Nachtreceptie

  Hotel2Stay, Amsterdam

  • Parttime, 8 - 38 uur p/w
 2. Nieuw
  Host Service & Reception (m/f/d) - Ruby Emma - Design Hotel

  Ruby Hotel Amsterdam, Amsterdam

  • Fulltime
 3. Nieuw
  Night Auditor

  MOXY Utrecht, Utrecht

  • Fulltime
 4. Nieuw
  Nacht Receptionist (fulltime)

  hotel ibis Amsterdam Centre, Amsterdam

  • Fulltime
 5. Nieuw
  Night Auditor FT/PT

  Holiday Inn Express The Hague - Parliament, Den Haag

  • Fulltime
 6. Nieuw
  Part-time Night Manager

  Hilton Amsterdam Airport Schiphol, Schiphol

  • Parttime, 16 - 32 uur p/w
 7. Nieuw
  Medewerker Front office

  Ambassador City Centre Hotel Haarlem, Haarlem

  • Parttime, 8 - 24 uur p/w
 8. Nieuw
  Nachtportier

  Nachtportiers Midden Nederland, Driebergen-Rijsenburg

  • Parttime, 8 - 16 uur p/w
 9. Nieuw
  Nachtportier

  Nachtportiers Midden Nederland, Soesterberg

  • Parttime, 8 uur p/w
 10. Nieuw
  Nachtportier/nachtwaker

  Nachtportiers Midden Nederland, Leusden

  • Parttime, 8 - 40 uur p/w
 11. Nieuw
  Front Desk Night Agent

  Amsterdam Marriott Hotel, Amsterdam

  • Fulltime
  • € 2.298
 12. Nieuw
  Front Office Manager

  Novotel Amsterdam City, Amsterdam

  • Fulltime
  • € 3.239 - 4.174
 1. Populaire zoekopdrachten
  1. Hotel vacatures Amsterdam
  2. Hotel vacatures Rotterdam
  3. Hotel vacatures Den Haag
  4. Hotel vacatures Utrecht
  5. Housekeeping
  6. Banqueting
  7. Marketing
  8. Administratie

Nachtportier hotel vacature

Ben je een ervaren nachtportier of sta je aan het begin van je carrière in deze rol? Ontdek dan de veelzijdige nachtportier vacatures bij diverse hotels via Hotelprofessionals. Met een constant aanbod van meer dan 100 vacatures vind je gemakkelijk jouw ideale baan. Als nachtportier ben jij tijdens de nacht het visitekaartje van het hotel. Ben jij de persoon die hotels zoeken? Solliciteer dan direct op een van onze nachtportier vacatures en zet de volgende stap in je carrière.

Nachtportier vacature

Als nachtportier verwelkom je gasten met een warme glimlach en zorg je voor een onvergetelijk verblijf. Je taken omvatten servicegerichte check-ins en check-outs, het verstrekken van hotelinformatie en het informeren over toeristische bezienswaardigheden. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor Night Audit werkzaamheden, diverse administratieve taken en receptiewerk gedurende de nachtelijke uren. In sommige hotels draag je ook bij aan de veiligheid van het hotel en het klaarzetten van het ontbijt. Of je nu parttime of fulltime wilt werken, wij bieden diverse mogelijkheden. Als je liever overdag werkt, maar wel dezelfde werkzaamheden dan zou je kunnen kijken naar receptionist, portier en front office medewerker vacatures.


Nachtwaker of nachtportier

Als nachtportier werk je zelfstandig, ben je gastgericht en stressbestendig. Oog voor detail en het vermogen om snel te schakelen tussen verschillende taken zijn essentieel. Je denkt in oplossingen en niet in problemen. Als nachtportier ben je vooral actief tijdens de late avond en nacht, meestal van 23.00 tot 08.00 uur. Kennis van de plaats of stad waarin je werkt is belangrijk om gasten goed te kunnen adviseren over lokale restaurants en activiteiten. Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal is vereist. Kennis van andere talen zoals Frans, Duits of Spaans is een pluspunt. Er worden diverse bijbanen, parttime en fulltime vacatures aangeboden.


Nachtportier hotel

Als nachtportier, ook bekend als nachtreceptionist, ben je 's nachts het hart van het hotel. Deze rol vereist minder focus op receptietaken en meer op algemene hotelwerkzaamheden. Jouw takenpakket omvat het in- en uitchecken van gasten, administratieve taken, lichte schoonmaakwerkzaamheden en het klaarzetten van het ontbijt. Belangrijk is ook het waarborgen van de veiligheid door controlerondes te lopen en als aanspreekpunt voor gasten te fungeren.Voor deze functie is het noodzakelijk dat je in de buurt van het hotel woont en uitstekend Nederlands en Engels spreekt. Als nachtportier ben je niet alleen de bewaker van het hotel, maar ook een essentiële schakel in het bieden van een gastvrije sfeer.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief