Resultaat: 2 Banen
Aantal vacatures per pagina:
Bedrijfsinformatie
LEONARDO HOTEL IJMUIDEN
Chef’s! Food & Drinks heeft haar deuren geopend in de lente van 2020 in het Leonardo Hotel Ijmuiden. Een concept dat staat voor puur, vers, kennis en kwaliteit. En dat proef je! Transparantie is wat Chef’s! Food & Drinks uniek maakt. De gerechten worden aan tafel afgemaakt en er zijn geen geheimen in de open keuken waar alle gerechten voorbereid worden. Als medewerker weet jij als geen ander hoe je dit unieke concept nog meer op de kaart zet. Het hotel ligt op 150 meter van de Noordzee, fijn! Je werkt met het geluid van de zee op de achtergrond en ruikt de zoute zeelucht. Uitwaaien na je dienst behoort tot 1 van de voordelen van het werken bij Leonardo Hotel Ijmuiden.

WIJ ZIJN ONS ZELF EN WERKEN HARD, MET PLEZIER.
Gastvrijheid, zelfstandigheid en enthousiasme vinden we belangrijk. Onze gasten zijn onze passie en we zijn oprecht in hen geïnteresseerd! Maak jij van elke gelegenheid een feest door jouw gasten op een geheel eigen en persoonlijke manier te verrassen? Wij zoeken niet naar kennis, maar vooral naar jou. Wie ben jij en wat is jouw passie? Bekijk of jouw baan tussen onze vacatures staat en vertel ons jouw verhaal.

WAT WERKEN BIJ APOLLO & LEONARDO HOTELS ZO TOF MAAKT?
Al jouw collega’s zijn net zo gemotiveerd en gepassioneerd over het vak als jij. Blijf jij je voor de volle honderd procent inzetten? Dan geven wij jou alle ruimte om nóg verder door te groeien. Bijvoorbeeld met gerichte cursussen en opleidingen. We houden je graag gezond en energiek. Daarom hebben we een bedrijfsfitnessregeling voor je. Natuurlijk zorgen we ook voor een goede reiskostenvergoeding, en een collectieve zorg- en schadeverzekering. En dan zijn er nog de andere, luxe voordelen van werken bij een hotel: je kunt je tegen een speciaal tarief in de watten laten leggen, in al onze hotels en restaurants.
 
Vragen of een (open) sollicitatie?
www.apollohotels.nl/vacatures
jobs@apollohotels.nl
Leonardo Hotels
Home » Hotels » Leonardo Hotel IJmuiden

Hotel vacatures bij Leonardo Hotel IJmuiden

Leonardo Hotel IJmuiden logo

Medewerker bediening

Leonardo Hotel IJmuiden, IJmuiden

Leonardo Hotel IJmuiden

Wij zijn op zoek naar een nieuw collega in de bediening voor het team van Chef’s! Food &...

22.04.2021

Leonardo Hotel IJmuiden logo

Leerling Kok

Leonardo Hotel IJmuiden, IJmuiden

Leonardo Hotel IJmuiden

Iedereen kan het zien; jij hebt passie voor koken! Ben jij leergierig en wil je de nieuwste kooktechnieken leren van...

22.04.2021

 Loading results