Hostess vacatures

 1. Nieuw
  Skybar Hostess

  Corendon Village, Badhoevedorp

  • Fulltime, 30 - 38 uur p/w
 2. Nieuw
  Host(ess)

  Van der Valk Hotel Hoorn, Hoorn

  • Fulltime, 20 - 38 uur p/w
 3. Nieuw
  F&B Internship

  Andaz Amsterdam Prinsengracht, Amsterdam

  • Stage, 38 - 40 uur p/w
  • € 750
 4. Nieuw
  Leerzame Front Office stage

  ibis Styles Den Haag Scheveningen, Den Haag

  • Stage, 32 - 38 uur p/w
 5. Nieuw
  Horeca Medewerker Bar

  Hotel New York, Rotterdam

  • Fulltime
 6. Nieuw
  Host - Soho House Amsterdam

  Soho House Amsterdam, Amsterdam

  • Fulltime
 7. Nieuw
  Host - Cecconi's Amsterdam

  Soho House Amsterdam, Amsterdam

  • Fulltime
 8. Nieuw
  Service staff (f/m/d)

  Meininger Hotel Amsterdam City West, Amsterdam

  • Fulltime
 9. Nieuw
  Ontbijtmedewerker

  Crowne Plaza Maastricht, Maastricht

  • Parttime, 24 - 38 uur p/w
 10. Nieuw
  Host – The Hoxton, Lloyd - Amsterdam

  The Hoxton, Lloyd Amsterdam, Amsterdam

  • Fulltime
 11. Nieuw
  Food & Beverage Stage (per direct)

  Rotterdam Marriott Hotel, Rotterdam

  • Stage, 8 - 38 uur p/w
  • € 500
 12. Nieuw
  Leerling Gastheer/Gastvrouw (vanaf september 2024)

  Rotterdam Marriott Hotel, Rotterdam

  • Leerling / BBL, 32 - 38 uur p/w
 1. Populaire zoekopdrachten
  1. Hotel vacatures Amsterdam
  2. Hotel vacatures Rotterdam
  3. Hotel vacatures Den Haag
  4. Hotel vacatures Utrecht
  5. Housekeeping
  6. Banqueting
  7. Marketing
  8. Administratie

Hostess vacatures

Alle hostess vacatures vind je op Hotelprofessionals. Bekijk hier alle hostess vacatures in hotels in Nederland. De beste hotels zijn opzoek naar enthousiaste en vriendelijke hostess. Vind nu je nieuwe hostess baan op Hotelprofessionals, de vacaturebank met de meest diverse aanbod voor hotel vacatures. Er zijn diverse hostess vacatures voor zowel de starter als de hostess met meer ervaring. Kies nu uit onderstaande hostess vacatures jouw toekomstige baan!

Hostess vacatures

Heb je altijd al als hostess in een hotel willen werken of heb je al enkele jaren ervaring? Wij hebben voor de zowel ervaren als starter diverse hostess vacatures. Solliciteer naar een functie als hostess in een luxe 5-sterren hotel of een laagdrempeliger 3-sterren hotel. Verschillende hotels zoals Van der Valk, Corendon Hotels, Fletcher en Bastion hotels bieden vaak hostess vacatures aan. Versterk binnenkort het team van één van deze hotels of vele andere hotels in Amsterdam, Den Haag, Maastricht of andere plaatsen.

Hostess functies

Tussen alle hostess vacatures staan verschillende functies met diverse verantwoordelijkheden. Als hostess ben je het visitekaartje van het hotel. Andere benamingen voor deze functie zijn food and beverage waiter, bediening en front offfice host. Het verschil tussen deze functies zijn vaak de taken die je als hostess krijgt toegewezen. Als hostess of front office host is het belangrijk dat je de gasten gastvrij ontvangt. Deze functie heeft veel overeenkomsten met de functie receptionist of front office medewerker. Als food and beverage waiter of bediening ontvang je gasten, maar ben je ook meer betrokken bij het verloop van hun verdere verblijf. Per hostess vacature zijn de taken anders. Heb je een hostess vacature gevonden die perfect past bij jou ervaring en kwaliteiten? Wij hebben een aantal tips en motivatiebrief voorbeeld horeca opgesteld om jou te helpen bij het krijgen van de perfecte hostess baan.

Wat doet een hostess?

Als hostess ontvang je de gasten van het hotel of restaurant. Je verwijst of placeert de gasten naar hun tafel. Je bent gastvrij en staat graag mensen te woord. Je zorgt dat elke gast met een tevreden gevoel naar huis gaat. Als het visitekaartje van het hotel of restaurant ben je representatief en tijdens drukkere momenten stressbestendig. In veel functies is het belangrijk dat je een goede kennis hebt van de menu- en drankenkaart om de gasten van goed advies te voorzien. Als hostess in een hotel werk je in een internationale omgeving en het is daarom belangrijk dat je naast Nederlands ook goed Engels spreekt. In vele hostess vacatures zal je ook verantwoordelijk zijn voor het beantwoorden van de telefoon en het aannemen van de reserveringen.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief