Bijbaan horeca

  Bijbaan horeca
horeca jobs Bekijk alle bijbaan horeca vacatures
Wil jij op een relaxte manier geld verdienen? Zelf bepalen wanneer je werkt? Met veel gezellige collega’s werken en ook nog een mooie bijbaan voor op je CV? Vele studenten hebben een bijbaan in de horeca, welbekend als de studenten bijbaan. een Bijbaan in de horeca betekent hard werken en graag een glimlach op andermans gezicht toveren. Samen met je collega’s zorg jij ervoor dat de gasten een super leuke dag en/ of avond hebben. Een bijbaan horeca als gastheer/gastvrouw sta je op verschillende locaties en events. Daarnaast werk je voor de meest leuke opdrachtgevers op verschillende partijen zoals personeelsfeesten, housewarming party's, recepties, tuinfeesten en bruiloften!

Lees hier meer over de populairste bijbanen in de horeca

De werkzaamheden zijn erg divers; van de garderobe tot glazen ophalen en van biertjes tappen achter de bar tot het uitserveren van culinaire gerechten! Jij ontzorgt de gasten volledig en maakt van iedere gelegenheid een mooi feestje. 


Solliciteer op horeca bijbaan

Ben jij op zoek naar de leukste bijbaan in de horeca? Oriënteer je dan eerst goed in alle horeca vacatures. Voor functies zoals hostessgastvrouwnachtreceptionist en medewerker bediening zal je veel in contact zijn met de gasten van het hotel. Als je liever achter de schermen werkt dan is een bijbaan als hulp kok meer iets voor jou. Heb je een horeca job gevonden die perfect past bij jou ervaring en kwaliteiten? Wij hebben een aantal tips en motivatiebrief voorbeeld horeca opgesteld om jou te helpen bij het krijgen van de perfecte horecabaan.

 Wat vragen hotels van jou:
  • Hospitality skills.
  • Enthousiast en leergierig.
  • Flexibele instelling ( werktijden zijn voornamelijk op doordeweekse avonden en in het weekend).
  • Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal, andere talen zijn een pre.
  • Communicatief vaardig.
  • Een teamplayer met een groot verantwoordelijkheidsgevoel.
  • Proactieve houding.
  • Bij voorkeur in de buurt woonachtig
Uiteraard is er in de grote steden veel vraag naar een bijbaan in de horeca. Een bijbaan hotel in Amsterdam of Rotterdam is daarom zo gevonden.  
 

Efficient bijbanen in de horeca zoeken

Deze vacaturesite is een goede mogelijkheid om geschikte bijbanen te zoeken. De horeca tijger die een bijbaantje zoekt kan dat op diverse afdelingen binnen het hotel zoeken zoals: