Horeca Bijbaan

Wil je op een leuke en flexibele manier extra geld verdienen? Ben je op zoek naar een baan waar je je eigen werktijden kunt bepalen, omringd door gezellige collega's, en die ook nog eens goed staat op je cv? Voor veel studenten is een bijbaan in de horeca de perfecte keuze. Werken in de horeca betekent inzet, enthousiasme, en een glimlach brengen op het gezicht van iedere gast. Samen met je team zorg je ervoor dat gasten een onvergetelijke dag of avond beleven. Als gastheer of gastvrouw werk je op diverse locaties en evenementen, van personeelsfeesten en housewarming party's tot recepties, tuinfeesten en bruiloften, voor de leukste opdrachtgevers.

Lees hier meer over de populairste bijbanen in de horeca

Diverse werkzaamheden in de horeca

In de horeca is geen dag hetzelfde. Je kunt verantwoordelijk zijn voor uiteenlopende taken: van de garderobe beheren tot het serveren van drankjes en culinaire gerechten. Jouw doel is om gasten volledig te ontzorgen en van elk evenement een feest te maken.

Solliciteren op een horeca bijbaan

Ben je enthousiast geworden en zoek je de leukste horeca bijbaan? Verken dan alle horeca vacatures zorgvuldig. Of je nu graag in direct contact staat met gasten als hostess of gastvrouw, of liever achter de schermen werkt als hulpkok, er is volop keuze. Gevonden wat bij je past? Wij bieden handige sollicitatietips en een motivatiebrief voorbeeld om je droomjob in de horeca te bemachtigen.

horeca bijbaan

Wat zoeken hotels in jou:

  • Uitstekende hospitality vaardigheden.

  • Enthousiasme en leergierigheid.

  • Flexibiliteit qua werktijden, vooral avonden en weekends.

  • Vloeiend in Nederlands en Engels; extra talen zijn een plus.

  • Communicatief sterk.

  • Teamplayer met groot verantwoordelijkheidsgevoel.

  • Proactieve instelling.

  • Bij voorkeur woonachtig in de buurt van de werkplek.

Zoek efficiënt naar bijbanen in de horeca

Op onze vacaturesite vind je eenvoudig geschikte horeca bijbanen in diverse afdelingen binnen de horeca, zoals administratie, schoonmaak, of als nachtportier. Vooral in grote steden zoals Amsterdam en Rotterdam is de vraag naar horecapersoneel groot.

Ontdek nu de mogelijkheden en vind de horeca bijbaan die bij jou past, zoals: