Secretaresse vacatures

 1. Nieuw
  Stagiair Management Assistent

  Grand Hotel Amrâth Kurhaus The Hague, Den Haag

  • Stage, 38 uur p/w
 2. Nieuw
  Medewerker Algemene Dienst

  The Market Hotel by WestCord, Groningen

  • Parttime, 12 - 20 uur p/w
 3. Nieuw
  Duty Management Stage

  Hotel Not Hotel Rotterdam, Rotterdam

  • Stage, 24 - 38 uur p/w
  • € 750
 4. Personal Assistant to the General Manager

  Conservatorium, Amsterdam

  • Parttime, 30 - 38 uur p/w
 5. Management Assistent met HR-taken

  Ibis Styles Rotterdam Ahoy, Rotterdam

  • Fulltime
 6. Evening/Night All-round Front Office Employee

  Hotel Luxer, Amsterdam

  • Parttime, 22 - 30 uur p/w
 7. Stagiair(e) Finance

  The Vincent Hotel Group, Amsterdam

  • Stage, 38 uur p/w
  • € 750
 8. Officemanager

  The July, Amsterdam

  • Parttime, 28 - 40 uur p/w
 9. Medewerker Algemene Dienst

  WestCord Hotel Eindhoven, Eindhoven

  • Parttime, 4 - 38 uur p/w
 10. Medewerker Algemene Dienst

  WestCord Hotel Eindhoven, Eindhoven

  • Fulltime, 4 - 38 uur p/w
 11. Schoonmaker publieke ruimtes

  ss Rotterdam, Rotterdam

  • Parttime, 8 - 32 uur p/w
 1. Advertentie
 2. Populaire zoekopdrachten
  1. Hotel vacatures Amsterdam
  2. Hotel vacatures Rotterdam
  3. Hotel vacatures Den Haag
  4. Hotel vacatures Utrecht
  5. Housekeeping
  6. Banqueting
  7. Marketing
  8. Administratie

Secretaresse vacatures

Bekijk alle secretaresse vacatures op Hotelprofessionals.nl. In het onderstaande overzicht vind je een compleet aanbod van secretaresse vacatures, zowel voor starters als voor meer ervaren secretaresses. Daarnaast zijn er diverse secretaressebanen beschikbaar om ervaring op te doen tijdens of na je opleiding. Als er momenteel geen geschikte secretaresse vacature voor je bij zit, meld je dan aan voor onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van de nieuwste secretaresse vacatures.

Secretaresse Vacatures in Hotels

Secretaresses werken in veel verschillende bedrijven, waaronder hotels. Binnen hotels werken secretaresses vaak op diverse afdelingen en hebben zij hoofdzakelijk een ondersteunende rol naar een directeur of hotel manager. Secretaresse vacatures zijn er op verschillende niveaus, variërend van MBO tot HBO. Er wordt ook vaak gevraagd om secretaresses met affiniteit voor finance of een financiële achtergrond. Ervaring in de hospitality is een pluspunt voor het werken als secretaresse in een hotel. De meeste secretaresse vacatures worden aangeboden in de grotere steden van Nederland, zoals Amsterdam en Den Haag. Hotels zoals. Hotels zoals Van der Valk hotels, Fletcher en Corendon hebben regelmatig secretaresse vacatures.


Secretaresse functies

De functie van secretaresse kan verschillende benamingen hebben, zoals management assistent of secretarieel medewerker. Andere mogelijke functiebenamingen zijn Administratief Medewerker, Hoofd administratie, Front Office Medewerker of Receptioniste. Er kan soms verwarring ontstaan dat de term "secretaris" een benaming is voor een mannelijke secretaresse, maar dit is onjuist. Een mannelijke secretaresse kan secretariaatsmedewerker worden genoemd. Uit onderzoek blijkt dat 99% van alle secretaresses vrouwelijk is. Secretaresses kunnen zich specialiseren in verschillende vakgebieden, zoals medisch secretaresse, juridisch secretaresse en commercieel secretaresse. Per niveau kan de functiebenaming variëren van junior secretaresse, secretaresse, afdelingssecretaresse, managementassistent, directiesecretaresse tot officemanager.


Wat doet een secretaresse?

De taken van een secretaresse zijn afhankelijk van de soort organisatie of branche waarin zij werkzaam is. De taken omvatten voornamelijk het ondersteunen, voorbereiden en organiseren van het werk van de directeur of manager. Voorbeelden hiervan zijn het bijhouden van afspraken in de agenda, notuleren van gesprekken, beantwoorden van telefoons en het organiseren van vergaderingen. In sommige gevallen is een secretaresse ook verantwoordelijk voor de crediteurenadministratie. In secretaresse vacatures wordt vaak gevraagd om sterke communicatieve vaardigheden en kennis van computersystemen zoals MS-Outlook, MS-Word, MS-Excel en MS-PowerPoint. Secretaresses hebben ook hun eigen dag: op de derde donderdag van april worden zij in het zonnetje gezet tijdens Secretaressedag.

Advertentie

Schrijf je in voor de nieuwsbrief