Vacature kok

 1. Nieuw
  Medewerker ontbijtkeuken

  Inntel Hotels Amsterdam Centre, Amsterdam

  • Parttime, 1 - 38 uur p/w
  • € 2.209 - 2.273
 2. Nieuw
  Ontbijt Kok

  Inntel Hotels Amsterdam Centre, Amsterdam

  • Parttime, 1 - 38 uur p/w
  • € 2.209 - 2.273
 3. Nieuw
  Chef de Partie

  Mercure Hotel Amersfoort Centre, Amersfoort

  • Fulltime
 4. Nieuw
  Ontbijt Kok / Breakfast Chef - Full Time

  Renaissance Amsterdam Schiphol Airport, Aalsmeer

  • Fulltime, 4 - 38 uur p/w
 5. Nieuw
  Kitchen Assistant

  Hotel Not Hotel Amsterdam, Amsterdam

  • Parttime, 8 - 24 uur p/w
 6. Nieuw
  Stage Keuken

  Jaz in the city, Amsterdam

  • Stage, 30 - 38 uur p/w
 7. Nieuw
  Leerling Keuken

  Jaz in the city, Amsterdam

  • Leerling / BBL, 15 - 38 uur p/w
 8. Nieuw
  Chef de Parti/ZWK

  Jaz in the city, Amsterdam

  • Fulltime
 9. Nieuw
  Leerling Kok

  Novotel Amsterdam City, Amsterdam

  • Stage, 32 uur p/w
 10. Nieuw
  Chef de Partie

  Novotel Amsterdam City, Amsterdam

  • Fulltime
  • € 2.488 - 3.072
 11. Nieuw
  Breakfast & dinner cook

  Tribe Amsterdam City, Amsterdam

  • Fulltime
 12. Nieuw
  Zelfstandig werkend kok

  Mercure Amsterdam Sloterdijk Station, Amsterdam

  • Fulltime
 1. Populaire zoekopdrachten
  1. Hotel vacatures Amsterdam
  2. Hotel vacatures Rotterdam
  3. Hotel vacatures Den Haag
  4. Hotel vacatures Utrecht
  5. Housekeeping
  6. Banqueting
  7. Marketing
  8. Administratie

Vacature kok

Bekijk in het onderstaande overzicht alle beschikbare kok vacatures. Alle aangeboden functies zijn in hotels, variërend van luxe 5-sterren hotels tot kleinere, meer intieme hotels. In een kok vacature wordt gezocht naar iemand met passie voor het vak, aandacht voor kwaliteit, goede productkennis en oog voor detail. Er zijn verschillende kok vacatures op diverse niveaus en met uiteenlopende specialiteiten. Ben jij de zelfstandig werkend kok die zij zoeken? Solliciteer dan direct op een van de onderstaande kok vacatures.

Vacature kok

Wanneer je zoekt naar vacatures als kok, kom je online diverse functies tegen. Er zijn vacatures voor grote en kleine keukens, in hotels, restaurants en andere culinaire instellingen. Wil je in een restaurant werken of trekt het werk in een hotel je meer aan? Vacatures als kok in een hotel met een gerenommeerde keuken kunnen een sprong betekenen in jouw carrière. Vooral als je wel de juiste opleiding hebt, maar nog niet veel ervaring in een grote professionele keuken, kunnen deze vacatures je mooie kansen bieden. Denk aan samenwerken met professionals die jou de fijne kneepjes van het vak kunnen leren, presteren en jezelf bewijzen in de hectiek van een hoog niveau keuken, waar elk gerecht perfect moet zijn. Of trekken vacatures als kok in een kleiner, gezellig hotel je meer aan, waar je met een overzichtelijk team de gasten de specialiteiten van het huis voorzet? De juiste kok vacatures kunnen de springplank zijn naar jouw mooie toekomst.


Kok gezocht

Omdat kok vacatures zo uiteenlopen, is het belangrijk om na te gaan in welke omgeving jij het liefst wilt werken. Veel verschillende hotels zijn op zoek naar een kok. Lonken de vacatures als kok in een groot hotel met internationale allure je? Of is de gezelligheid van een klein familiehotel, waar je gelijk veel verantwoordelijkheden krijgt, precies wat je zoekt? Bekijk de vacatures voor kok goed en bepaal of de functie bij jou past. In de keuken zijn er diverse functies zoals keukenhulp, zelfstandig werkend kok, commis chef, chef de partie en ontbijtkok. Heb je al meer ervaring als kok, dan kun je kijken naar functies zoals sous chef en chef kok.


Functie-eisen kok

Ondanks de verschillen in kok vacatures, zijn er ook gemeenschappelijke vereisten. Alle vacatures voor kok vragen om een professionele opleiding, de nodige ervaring in de keuken, bekendheid met veiligheids- en hygiëneregels en de vaardigheid om goed samen te werken met collega's uit de keuken en bediening, zoals restaurant manager, gastvrouw, hostess, medewerker bediening en chef de rang. Ook is het belangrijk om werkvoorschriften te kunnen volgen, affiniteit te hebben met de kookstijl die in de vacature wordt beschreven en natuurlijk de nodige enthousiasme voor het prachtige vak van kok. Bekijk alle kok vacatures op Hotelprofessionals en vind de perfecte functie die bij jou past. Solliciteer vandaag nog en begin je carrière in de dynamische wereld van de horeca.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief