Vacature kok

 1. Nieuw
  FullTime kok

  Novotel Maastricht, Maastricht

  • Fulltime
 2. Nieuw
  Ontbijt kok

  NH Maastricht, Maastricht

  • Fulltime
  • € 2.204 - 2.433
 3. Nieuw
  Zelfstandig werkend kok

  Mercure Amsterdam Sloterdijk Station, Amsterdam

  • Fulltime
 4. Nieuw
  Zelftstandigwerkend kok

  Ramada Amsterdam Airport Schiphol, Badhoevedorp

  • Fulltime
 5. Nieuw
  Ontbijtkok (FT/PT)

  Ramada Amsterdam Airport Schiphol, Badhoevedorp

  • Fulltime
 6. Nieuw
  Leerling Kok

  Landgoed de Rosep, Oisterwijk

  • Leerling / BBL, 30 - 38 uur p/w
 7. Nieuw
  Zelfstandig werkend Kok

  Landgoed de Rosep, Oisterwijk

  • Parttime, 20 - 32 uur p/w
 8. Nieuw
  Zelfstandig werkend Kok

  Landgoed de Rosep, Oisterwijk

  • Fulltime
 9. Nieuw
  Chef de Partie

  DoubleTree by Hilton Amsterdam, NDSM-Wharf, Amsterdam

  • Fulltime
 10. Nieuw
  Zelfstandig werkend kok

  DoubleTree by Hilton Amsterdam, NDSM-Wharf, Amsterdam

  • Fulltime
 11. Nieuw
  Leerling/stagiair Zelfstandig Werkend Kok

  Grand Hotel Amrâth Amsterdam, Amsterdam

  • Stage, 32 - 38 uur p/w
  • € 450 - 600
 12. Nieuw
  Leerling Kok

  Carlton Square Hotel, Haarlem

  • Stage, 38 uur p/w
  • € 1.850 - 1.850
 1. Populaire zoekopdrachten
  1. Hotel vacatures Amsterdam
  2. Hotel vacatures Rotterdam
  3. Hotel vacatures Den Haag
  4. Hotel vacatures Utrecht
  5. Housekeeping
  6. Banqueting
  7. Marketing
  8. Administratie

Vacature kok

Zoek in onderstaand overzicht naar alle vacature kok. Alle vacatures kok die worden aangeboden zijn functies in een hotel. In een kok vacature wordt gemaakt naar iemand met passie voor het vak en aandacht voor kwaliteit, goede productkennis en oog voor detail. Er worden verschillende kok vacatures aangeboden op verschillende niveaus en met verschillende specialiteiten. Ben jij de zelfstandig werkend kok die zij zoeken? Solliciteer dan direct op een van onderstaande vacature kok.

Vacature kok

Wanneer je zoekt naar vacatures als kok, zal je online erg verschillende functies tegenkomen. Want zowel voor grote keukens als voor kleine, voor hotels, restaurants en andere keukens worden vacatures als kok uitgeschreven. Wil je in een restaurant werken of trekt het werk in een hotel je meer? Vacatures als kok in een hotel met een gerenommeerde keuken kunnen een sprong betekenen in jouw carrière. Vooral als je wel de juiste opleiding, maar nog niet veel ervaring hebt in een grote professionele keuken, kunnen de vacatures als kok je hele mooie kansen bieden. Wat dacht je van het samenwerken met professionals die jou de fijne kneepjes van het vak kunnen leren, presteren en jezelf laten zien in de hectiek die bij dit hoge niveau hoort, want ieder couvert moet 100% perfect zijn en genieten van de resultaten die je boekt. Of trekken de vacatures als kok in een klein gezellig hotel je veel meer, waar je met een overzichtelijk team de gasten de specialiteiten van het huis voorzet? De juiste vacatures als kok kunnen de springplank zijn naar wat jij wilt voor jouw mooie toekomst.


Kok gezocht

Omdat de vacatures als kok zo verschillen, is het belangrijk om na te gaan in welke omgeving jij het liefste wilt werken. Veel verschillende hotels zijn opzoek naar een kok. Lonken de vacatures als kok in een groot hotel met internationale allure je? Is de gezelligheid van een klein familiehotel, waar je gelijk veel verantwoordelijkheden krijgt, precies wat je zoekt? Bekijk de vacatures voor kok goed en ga na of de functie die je leest jou op het lijf geschreven is. In de keuken zijn er diverse functies zoals keukenhulp, zelfstandig werkend kok, commis chef, chef de partie en ontbijtkok. Als je al meer ervaring als kok hebt kan je kijken naar functies zoals sous chef en chef kok.


Wat alle vacatures willen van de kok

Hoe groot de verschillen in de vacatures voor kok ook kunnen zijn, er zijn ook dingen die voor iedere kok vereist zijn. Alle vacatures voor kok willen een professionele opleiding, de nodige ervaring in de keuken, bekendheid met de veiligheids- en hygiëneregels en goed kunnen samenwerken met collega uit de keuken en bediening zoals restaurant manager, gastvrouw, hostess, medewerker bediening en chef de rang. Ook is het belangrijk om werkvoorschriften te kunnen volgen, affiniteit met de manier van koken die in de vacatures voor kok worden omschreven en natuurlijk de nodige enthousiasme voor het prachtige vak van kok.

Advertentie
Amstel Hotel advertentie

Schrijf je in voor de nieuwsbrief