vacatures zelfstandig werkend kok

  1. Nieuw
    Zelfstandig werkend kok

    Ambassade Hotel, Amsterdam

    • Fulltime
    • € 2.250 - 2.600
  2. Nieuw
    Chef de Partie

    Mercure Hotel Amersfoort Centre, Amersfoort

    • Fulltime
  3. Nieuw
    Zelfstandig Werkende Kok (Full time)

    Renaissance Amsterdam Schiphol Airport, Aalsmeer

    • Fulltime
  4. Nieuw
    Kitchen Assistant

    Hotel Not Hotel Amsterdam, Amsterdam

    • Parttime, 8 - 24 uur p/w
  5. Nieuw
    Zelfstandig werkend kok

    Bilderberg Parkhotel, Rotterdam

    • Fulltime
    • € 2.298 - 2.858
  6. Nieuw
    Zelfstandig Werkend Kok

    Holiday Inn Eindhoven, Eindhoven

    • Fulltime
    • € 2.450 - 2.750
  7. Nieuw
    Commis de Cuisine

    Amsterdam Marriott Hotel, Amsterdam

    • Fulltime
    • € 2.200 - 2.300
  8. Nieuw
    Chef de Parti/ZWK

    Jaz in the city, Amsterdam

    • Fulltime
  9. Nieuw
    Zelfstandig Werkend Kok

    IntercityHotel Breda, Breda

    • Fulltime
  10. Nieuw
    Chef de Parti / ZWK

    Steigenberger Airport Hotel Amsterdam, Schiphol

    • Fulltime
  11. Nieuw
    Leerling Kok

    Novotel Amsterdam City, Amsterdam

    • Stage, 32 uur p/w
  12. Nieuw
    Zelfstandig werkend kok

    Mercure Amsterdam Sloterdijk Station, Amsterdam

    • Fulltime
  1. Populaire zoekopdrachten
    1. Hotel vacatures Amsterdam
    2. Hotel vacatures Rotterdam
    3. Hotel vacatures Den Haag
    4. Hotel vacatures Utrecht
    5. Housekeeping
    6. Banqueting
    7. Marketing
    8. Administratie

vacatures zelfstandig werkend kok

Ontdek bij Hotelprofessionals de meest aantrekkelijke vacatures voor zelfstandig werkende koks. Ons aanbod is altijd up-to-date en omvat een breed scala aan mogelijkheden bij enkele van de beste en meest gastvrije hotels in Nederland. Wij bieden posities voor zelfstandig werkende koks in zowel prestigieuze sterrenrestaurants als in meer toegankelijke eetgelegenheden. Onze restaurants presenteren een diversiteit aan culinaire stijlen, van klassiek Frans tot Japans en internationale keukens. Daarnaast bieden we zowel parttime als fulltime banen, stages, en managementposities. Start vandaag nog met het verkennen van onze vacatures voor zelfstandig werkende koks en dien direct jouw sollicitatie in.

Vacatures zelfstandig werkend kok

De horecabranche is rijk aan diverse kookvacatures, vooral in dynamische hotelomgevingen waar geen dag hetzelfde is. Deze functies zijn voornamelijk beschikbaar in de grootstedelijke gebieden van Nederland, zoals Amsterdam en Rotterdam, en worden aangeboden door vooraanstaande hotelketens als Van der Valk, Corendon Hotels, Fletcher en Bastion hotels hVan der Valk, Corendon Hotels, Fletcher, en Bastion hotels. Voor de rol van zelfstandig werkend kok is meestal enkele jaren werkervaring vereist, waarbij een stage een uitstekende manier biedt om waardevolle ervaring op te doen.

Functiebeschrijving zelfstandig werkend kok

De benamingen voor kok variëren, met verschillen in verantwoordelijkheden. Naast algemene koksfuncties, kun je ook posities vinden als chef de partie, keukenhulp of zelfstandig werkend kok. Deze functies vereisen doorgaans 2 tot 3 jaar ervaring. Voor wie minder ervaring heeft, is een stage een perfecte kans om te groeien. Voor de meer ervaren koks die klaar zijn voor extra verantwoordelijkheden, zijn er vacatures voor sous chef, chef kok of head chef. Ook voor de vroege vogels zijn er specifieke ontbijtkok/breakfast chef posities beschikbaar. Vond je een vacature die naadloos aansluit bij jouw ervaring en kwaliteiten? We bieden tips en een motivatiebrief voorbeeld horeca om je te ondersteunen bij het verkrijgen van de ideale horecabaan.

Wat doet een zelfstandig werkend kok?

Een zelfstandig werkend kok is een vakman met passie. Je bereidt gerechten volgens recept, voert à la minute kooktaken uit, en zorgt voor de juiste positionering en garnering conform de standaarden van het restaurant. Kwaliteitsbewaking van de gerechten en operationele ondersteuning zijn essentieel. Goede communicatie met het servicepersoneel is cruciaal, inclusief interactie met de restaurant manager, gastvrouw, medewerker bediening, hostess en chef de rang. Creativiteit en innovatie zijn sleutelwoorden; je draagt bij aan de verbetering van gerechten en de samenstelling van de menukaart. Ben jij de culinaire professional die onze gasten een onvergetelijke ervaring kan bieden? Solliciteer dan nu op een vacature voor zelfstandig werkend kok.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief