Sous chef vacatures

 1. Nieuw
  Keuken Leerling/ Stagiaire koksopleiding

  Hotel Des Indes, Den Haag

  • Stage, 38 uur p/w
  • € 480 - 750
 2. Nieuw
  Chef de Partie

  Mercure Hotel Amersfoort Centre, Amersfoort

  • Fulltime
 3. Nieuw
  Zelfstandig Werkend Kok -

  Hotel New York, Rotterdam

  • Parttime
 4. Nieuw
  Zelfstandig Werkend Kok -

  Hotel New York, Rotterdam

  • Fulltime
 5. Nieuw
  Sous Chef

  INK Hotel Amsterdam, Amsterdam

  • Fulltime
 6. Nieuw
  Zelfstandig werkend kok

  Hotel Theater Figi, Zeist

  • Parttime, 7 - 38 uur p/w
 7. Nieuw
  Sous chef

  WestCord Hotel de Veluwe, Garderen

  • Fulltime
 8. Nieuw
  Sous Chef – Breman Brasserie - The Hoxton, Lloyd Amsterdam

  The Hoxton, Lloyd Amsterdam, Amsterdam

  • Fulltime
 9. Nieuw
  Sous Chef | Lotti's

  The Hoxton, Amsterdam

  • Fulltime
 10. Nieuw
  Leerling Kok

  Novotel Amsterdam City, Amsterdam

  • Stage, 32 uur p/w
 11. Nieuw
  Sous-Chef

  Holiday Inn Eindhoven, Eindhoven

  • Fulltime
  • € 2.650 - 3.250
 12. Nieuw
  Sous Chef

  Botanic Sanctuary Antwerp, Antwerpen

  • Fulltime
 1. Populaire zoekopdrachten
  1. Hotel vacatures Amsterdam
  2. Hotel vacatures Rotterdam
  3. Hotel vacatures Den Haag
  4. Hotel vacatures Utrecht
  5. Housekeeping
  6. Banqueting
  7. Marketing
  8. Administratie

Sous chef vacatures

Ben je op zoek naar de perfecte Sous Chef positie? Duik in ons uitgebreide overzicht van Sous Chef vacatures, waar kansen blinken voor zowel de ambitieuze junior sous chefs als de doorgewinterde keukenprofessionals. In de rol van Sous Chef ben je de essentiële schakel en vertrouwde rechterhand van de Chef-kok. Verken onze boeiende vacatures in vooraanstaande hotels en restaurants. Vind je niet direct wat je zoekt? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang wekelijks de nieuwste Sous Chef vacatures direct in je inbox, zodat je geen enkele kans mist om je culinaire loopbaan vorm te geven.

Wat is het salaris van een Sous Chef?

Het salaris van een Sous Chef kan variëren afhankelijk van factoren zoals locatie, type en grootte van het restaurant, en de ervaring van de individuele chef. In Nederland ligt het gemiddelde salaris voor een Sous Chef meestal tussen de €2.500 en €3.500 bruto per maand. Ervaren Sous Chefs in high-end restaurants of in grote steden kunnen een hoger salaris verwachten. Dit salaris kan ook worden aangevuld met bonussen of fooien, afhankelijk van het beleid van het restaurant.

Welke opleiding heb je nodig voor Sous Chef?

De weg naar Sous Chef kan variëren. Veel Sous Chefs hebben een opleiding gevolgd aan een culinaire school of hebben een relevante kookopleiding voltooid, zoals een MBO-opleiding in de richting van kok. Daarnaast is praktische ervaring in de keuken cruciaal. Veel Sous Chefs beginnen hun carrière als kok, keukenhulp en zelfstandig werkend kok en werken zich op door ervaring op te doen in verschillende keukens en rollen.

Wat doet een sous chef?

De Sous Chef, een sleutelfiguur in de keuken, is de rechterhand van de Chef-kok en brengt meer verantwoordelijkheid mee dan een zelfstandig werkend kok. Deze rol vereist uitgebreide kennis van alle facetten van de keuken, van visbereiding tot desserts. Vaak wordt meerdere jaren ervaring gevraagd. De Sous Chef is actief betrokken bij het bereiden van gerechten, het ontwikkelen en testen van nieuwe recepten, en ondersteunt de chef kok in het waarborgen van de kwaliteit van zowel producten als gerechten. Deze functie kent veel overeenkomsten met andere keukenrollen zoals chef de partie, commis de chef en demi chef de partie. Als sous chef werk je nauw samen met verschillende teamleden, waaronder de restaurant manager, medewerker bediening, hostess, gastvrouw en chef de rang.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief