Vacature front office medewerker

 1. Nieuw
  Front Desk Receptionist (part-time)

  Amsterdam Lake Hotel, Badhoevedorp

  • Parttime, 16 - 32 uur p/w
 2. Nieuw
  Front Desk Agent (part-time)

  Amsterdam Lake Hotel, Badhoevedorp

  • Parttime, 8 - 32 uur p/w
 3. Nieuw
  Zelfstandig medewerker travel & hospitality

  Pullman Eindhoven Cocagne, Eindhoven

  • Stage, 38 uur p/w
  • € 750
 4. Nieuw
  Receptionist Koan Float

  Ambassade Hotel, Amsterdam

  • Parttime, 4 - 32 uur p/w
 5. Nieuw
  Front Office Medewerker

  Ambassade Hotel, Amsterdam

  • Parttime, 4 - 32 uur p/w
 6. Nieuw
  Nachtreceptionist

  Cityden Stadshart, Amstelveen

  • Fulltime
 7. Nieuw
  Host Service & Reception (m/f/d) - Ruby Emma - Design Hotel

  Ruby Hotel Amsterdam, Amsterdam

  • Fulltime
 8. Nieuw
  Medewerker Front Office

  Amrâth Hotel Media Park Hilversum, Hilversum

  • Parttime, 32 uur p/w
 9. Nieuw
  Front office medewerker (oproep)

  IntercityHotel Amsterdam Airport, Hoofddorp

  • Bijbaan, 4 - 24 uur p/w
 10. Nieuw
  Front Office Trainee (vanaf mei 2024)

  IntercityHotel Amsterdam Airport, Hoofddorp

  • Stage, 30 - 38 uur p/w
 11. Nieuw
  Front Office Agent

  Jaz in the city, Amsterdam

  • Fulltime
 12. Nieuw
  Front Office Stage

  Jaz in the city, Amsterdam

  • Stage, 30 - 38 uur p/w
 1. Populaire zoekopdrachten
  1. Hotel vacatures Amsterdam
  2. Hotel vacatures Rotterdam
  3. Hotel vacatures Den Haag
  4. Hotel vacatures Utrecht
  5. Housekeeping
  6. Banqueting
  7. Marketing
  8. Administratie

Front office medewerker

Ben je klaar voor een nieuwe stap in je carrière binnen de hotelbranche? Bij Hotelprofessionals vind je een uitgebreid assortiment van front office vacatures in verschillende steden en hotels. Of je nu een parttime baan zoekt, een stageplek, student bent, fulltime wilt werken of naar een managementpositie streeft, wij hebben de perfecte uitdaging voor jou. Gebruik onze handige filters om vacatures te vinden in de provincie of stad naar jouw keuze. Jouw droomjob in de hotellerie wacht op jou!

Vacature front office medewerker

Ons vacatureaanbod varieert van prestigieuze 5-sterren hotels tot charmante boutique hotels. Voor iedereen is er iets passends. Ontdek de veelzijdige mogelijkheden bij gerenommeerde ketens zoals Van der Valk en Corendon Hotels.  Vind jouw ideale baan in bruisende steden zoals Amsterdam, Rotterdam en Den Haag.  


Front office medewerker functies

Als front office medewerker ben je het gezicht van het hotel. Met jouw passie en vriendelijkheid zorg je ervoor dat elke gast een onvergetelijk verblijf heeft. We bieden een scala aan functies: assistent front office manager, front office manager, nachtreceptionist, secretaresse, receptionist, front office stage en supervisor front office. Andere benamingen zijn hostess en desk manager, elk met unieke verantwoordelijkheden en kansen. Of je nu stressbestendig bent, goed prioriteiten kunt stellen en graag samenwerkt met collega's zoals de portier, of dat je meer interesse hebt in een ondersteunende rol als administratief medewerker, bij ons vind je de baan die bij jou past.


Wat doet een front office medewerker?

Als front office medewerker vorm je een essentieel onderdeel van het hotelteam. Je taken omvatten het beantwoorden van telefoontjes, verwerken van aanvragen, verstrekken van informatie, assisteren van gasten en coördineren van communicatie. Jouw overtuigingskracht, gastvrijheid en communicatieve vaardigheden zorgen voor een vloeiend verloop bij het in- en uitchecken van gasten. Tijdens piekmomenten bij de receptie blijf je professioneel en klantgericht, ook in stressvolle situaties en bij het omgaan met klachten. Daarom is het essentieel dat je als front office medewerker kalm en beheerst blijft, zelfs in stressvolle situaties.

Is Front Office hetzelfde als receptie?

De termen 'front office' en 'receptie' worden vaak door elkaar gebruikt, maar er zijn subtiele verschillen. De receptie verwijst specifiek naar de balie of de fysieke ruimte waar gasten worden ontvangen en ingecheckt. De front office, daarentegen, omvat een breder scala aan diensten en verantwoordelijkheden binnen het hotel, waaronder de receptie. Dit kan ook taken omvatten zoals reserveringsmanagement, gastenservice, en soms zelfs conciërgeactiviteiten. Een front office medewerker werkt dus vaak bij de receptie, maar kan ook betrokken zijn bij andere aspecten van de gastenservice en hotelmanagement.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief