Receptie vacatures

 1. Nieuw
  Front Office Medewerker

  Ambassade Hotel, Amsterdam

  • Parttime, 8 - 32 uur p/w
 2. Nieuw
  Allround medewerker Koan Float

  Ambassade Hotel, Amsterdam

  • Parttime, 8 - 24 uur p/w
  • € 14 - 15
 3. Nieuw
  Allround Receptie Assistent - Bagagist

  Ambassade Hotel, Amsterdam

  • Parttime, 8 - 40 uur p/w
  • € 2.380 - 2.450
 4. Nieuw
  Operations Supervisor, FO expert

  Moxy Schiphol Hotel, Hoofddorp

  • Fulltime
 5. Nieuw
  Allround night full time 4 days

  Moxy Schiphol Hotel, Hoofddorp

  • Fulltime
 6. Nieuw
  Moxy Operations Stage/Internship

  Moxy Schiphol Hotel, Hoofddorp

  • Stage, 38 - 38 uur p/w
 7. Nieuw
  Moxy Crew day/night

  Moxy Schiphol Hotel, Hoofddorp

  • Fulltime
 8. Nieuw
  Ops. Supervisor/Crew Leader (Fulltime)

  Moxy Schiphol Hotel, Hoofddorp

  • Fulltime
 9. Nieuw
  Allround Moxy Agent/Host

  Moxy Schiphol Hotel, Hoofddorp

  • Fulltime
 10. Nieuw
  Night Auditor

  The Dylan Amsterdam, Amsterdam

  • Parttime, 23 - 30 uur p/w
 11. Nieuw
  Front Office Stagiair

  Cityden Zuidas, Amstelveen

  • Stage, 16 - 31 uur p/w
  • € 100 - 500
 12. Nieuw
  Front Office Supervisor

  Cityden Zuidas, Amstelveen

  • Fulltime
 1. Advertentie
  WestCord Hotels
 2. Populaire zoekopdrachten
  1. Hotel vacatures Amsterdam
  2. Hotel vacatures Rotterdam
  3. Hotel vacatures Den Haag
  4. Hotel vacatures Utrecht
  5. Housekeeping
  6. Banqueting
  7. Marketing
  8. Administratie

Receptie vacatures

In het onderstaande overzicht vind je een ruim aanbod aan receptie vacatures. Voor zowel starters als ervaren professionals zijn er volop mogelijkheden. Bekijk in de receptie vacature wat de functie-eisen zijn en neem bij vragen contact op met het betreffende hotel. Hotelprofessionals biedt altijd meer dan 300 verschillende receptie vacatures aan. De kans is groot dat jouw nieuwe baan hieronder te vinden is.

Receptie vacatures

Receptie vacatures zijn er bij veel verschillende hotels. Op Hotelprofessionals worden uitsluitend receptie hotel vacatures aangeboden. Hotels zoals Van der Valk, Fletcher en Corendon bieden regelmatig receptie vacatures aan. Er worden niet alleen vacatures aangeboden bij 4- of 5-sterrenhotels, maar ook bij 1-, 2- en 3-sterrenhotels. Receptie vacatures worden ook vaak aangeduid als front office vacatures. Weet je nog niet welk hotel het beste bij jou past? Vergelijk de receptie vacatures of bezoek een hotel om te zien of het goed bij jou past. Door stage te lopen kun je erachter komen welk hotel het beste bij jou past en waar jouw kwaliteiten als receptiemedewerker liggen. Bekijk of er een geschikte front office stage voor jou beschikbaar is.


Receptie functies

Op de receptie afdeling zijn er verschillende functies met uiteenlopende verantwoordelijkheden en werktijden. Een front office manager geeft leiding aan de gehele receptie afdeling en heeft supervisor front office, assistent front office manager, front office medewerker en receptioniste onder zich. Een nachtreceptionist en nachtportier werken, zoals de naam al aangeeft, alleen 's nachts. De receptie is 24/7 operationeel omdat gasten op elk moment willen kunnen inchecken of assistentie nodig hebben. Ook functies zoals hostess, reserveringen en concierge kunnen onder de receptie afdeling vallen en bij drukte bijspringen bij het inchecken van gasten. De meeste receptie vacatures worden aangeboden in steden zoals Amsterdam, Den Haag en Rotterdam.


Wat doet de afdeling receptie?

Verantwoordelijkheden van receptiemedewerkers en portier omvatten het verwelkomen en te woord staan van gasten, zowel persoonlijk als telefonisch. Je helpt bij het in- en uitchecken van gasten en verzorgt eventueel reserveringen en de bijbehorende administratieve afhandeling. Je bent de spin in het web van het hotel en zorgt ervoor dat alles soepel verloopt. Iedere dag is anders en jij draagt bij aan een geweldig verblijf voor alle gasten. Andere verantwoordelijkheden kunnen upselling zijn, zoals het reserveren van museumtickets of het verhuren van fietsen. Bekijk een receptie vacature om te zien welke specifieke taken er nog meer bij horen.

Advertentie
WestCord Hotels

Schrijf je in voor de nieuwsbrief