Receptie vacatures

 1. Nieuw
  Front Office Supervisor

  Apollo Hotel Amsterdam, a Tribute Portfolio Hotel, Amsterdam

  • Fulltime
 2. Nieuw
  Supervisor Front Office

  Leonardo Hotel Breda City Center, Breda

  • Fulltime
 3. Nieuw
  Assistant Front Office Manager

  Van der Valk Hotel Amsterdam-Amstel, Amsterdam

  • Fulltime, 32 - 40 uur p/w
 4. Nieuw
  Front Office Supervisor - Corendon Village Hotel

  Corendon Village, Badhoevedorp

  • Fulltime, 38 - 38 uur p/w
 5. Nieuw
  Front Office Associate

  Corendon Village, Badhoevedorp

  • Fulltime, 30 - 38 uur p/w
 6. Nieuw
  Nacht Receptionist

  Corendon Village, Badhoevedorp

  • Fulltime, 30 - 30 uur p/w
 7. Nieuw
  Front Office Trainee

  ID Aparthotel, Amsterdam

  • Parttime, 24 - 40 uur p/w
 8. Nieuw
  Front Office Trainee

  ID Aparthotel, Amsterdam

  • Fulltime, 24 - 40 uur p/w
 9. Nieuw
  Front Office Trainee

  The July Twenty Eight, Amsterdam

  • Parttime, 1 - 40 uur p/w
 10. Nieuw
  Front Office Trainee

  The July Twenty Eight, Amsterdam

  • Fulltime, 1 - 40 uur p/w
 11. Nieuw
  Guest Service Pro

  ID Aparthotel, Amsterdam

  • Fulltime, 1 - 40 uur p/w
 12. Nieuw
  Stage Front Office

  The July BOAT&CO, Amsterdam

  • Parttime, 1 - 40 uur p/w
 1. Populaire zoekopdrachten
  1. Hotel vacatures Amsterdam
  2. Hotel vacatures Rotterdam
  3. Hotel vacatures Den Haag
  4. Hotel vacatures Utrecht
  5. Housekeeping
  6. Banqueting
  7. Marketing
  8. Administratie

Receptie vacatures

In onderstaand overzicht vind je een ruim aanbod in receptie vacatures. Voor zowel starter als de meer ervaren zijn er receptie vacatures. Bekijk in de receptie vacature wat de functie eisen zijn en voor vragen over de receptie vacature kan je het beste contact opnemen met het hotel zelf. Hotelprofessionals biedt altijd meer dan 300 verschillende receptie vacatures aan. Een grote kans dus dat in onderstaande receptie vacatures jouw nieuwe baan zit.

Receptie vacatures

Receptie vacatures zijn er bij veel verschillende bedrijven. Op Hotelprofessionals worden alleen receptie hotel vacatures aangeboden. Voorbeelden van hotels die receptie vacatures aanbieden zijn Van der Valk, Bastion hotel, Fletcher en Corendon. Er worden niet alleen bij 4- of 5-sterrenhotel vacatures aangeboden, maar ook 1-, 2- en 3-sterrenhotels hebben receptie vacatures. Receptie vacatures zijn ook veel al bekend als front office vacatures. Weet je nog niet welk hotel vacature het beste bij jou past? Vergelijk de receptie vacatures of loop eens het hotel binnen om te kijken of het hotel goed bij jou past. Ook door stage lopen kom je erachter welk hotel er het beste bij jou past en waar jouw kwaliteiten liggen als receptie medewerker. Bekijk of er voor jou een geschikte front office stage tussen zit.


Receptie functies

Op de receptie afdeling zijn verschillende functies die uiteenlopen door verantwoordelijkheid en dagdeel. Een front office manager geeft leiding aan iedereen van de afdeling receptie. Deze manager geeft leiding over een supervisor front office, assistent front office manager, front office medewerker en receptioniste. Een nachtreceptionist en nachtportier werkt zoals de functienaam zich al doet vermoeden alleen in de nacht. De werkzaamheden van de receptie ligt namelijk nooit stil omdat sommige gasten in de nacht willen inchecken of assistentie nodig hebben als zij bijvoorbeeld hun kamersleutel verliezen. Een hostess, reserveringen en concierge kan ook onder de afdeling receptie vallen en zal moeten bij springen als er veel mensen tegelijk willen inchecken. De meeste receptie vacatures worden aangeboden in Amsterdam, Den Haag en Rotterdam.


Wat doet de afdeling receptie?

Verantwoordelijkheden van de receptiemedewerkers zijn samen met een portier het verwelkomen en te woord staan van gasten en het in- en uitchecken van onze gasten. Je staat alle gasten zowel persoonlijk- als telefonisch vriendelijk te woord. Eventueel kan het invoeren en nakijken van reserveringen en de bijbehorende administratieve afhandeling ook tot je taken behoren. Je bent de spin in het web en weet iedereen met elkaar te verbinden. Iedere dag is anders en jij zorgt er mede voor dat al de gasten een geweldig verblijf hebben. Andere verantwoordelijkheden zijn upselling, zoals het reserveren van museumtickets of het verhuren van fietsen. Bekijk een vacature receptie om te kijken welke taken er nog meer bij horen.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief