Facebook


 

Afdeling Conciërge en portiers in een hotel

Wist je dat conciërge uit het Frans vertaald "kaarsenbewaarders” betekend? Als conciërge en portier beheer je het hotel en heb je ook veel primaire taken van een front office medewerker. Het is belangrijk dat gasten bij jou terecht kunnen voor uiteenlopende vragen zoals wat is het beste sushi restaurant en wat is de leukste club in de stad.

Als het visitekaartje van het hotel beïnvloed jij de eerste en laatste indruk van de gasten. Vanaf het moment dat de gast arriveert en jij de autodeur voor hen openhoudt, tot het moment dat jij de bagage weer in de auto plaatst. Jij staat continue bij de entree van het hotel en assisteert gasten met het in- en uitladen van bagage, het openen van deuren en wijst onze gasten de juiste richting. Met jouw kennis van de omgeving kan jij persoonlijke aanbevelingen maken aan onze gasten met betrekking tot attracties, bezienswaardigheden, enz.

Als conciërge of portier bij een hotel laat je de gasten de bekende en geheime plekken ontdekken die de omgeving te bieden heeft. Elke dag is anders; van het boeken van tickets voor een museum tot het plannen van een volledig unieke dag excursie. Je bent actief in het adviseren van activiteiten en restaurants zodat de gast alles kan ervaren van stad. Een portier staat in de meeste gevallen bij de deur en een conciërge veelal bij de receptie om gasten een zo goed mogelijk service te verlenen als het gaat om advies over de omgeving. Bekijk concierge en portiers vacatures
 

Concierge en portiers