Vacature Portier

 1. Nieuw
  Lobby Assistant

  Steigenberger Airport Hotel Amsterdam, Schiphol

  • Fulltime
 2. Nieuw
  Portier / Concierge

  Grand Hotel Amrâth Kurhaus The Hague, Den Haag

  • Fulltime
 3. Nieuw
  Welcome Ambassador (Doorman)

  W Amsterdam, Amsterdam

  • Fulltime
 4. Nieuw
  Porter/Night Porter

  The Hague Marriott, Den Haag

  • Fulltime
 5. Porter - Lobby Host

  Pestana Amsterdam, Amsterdam

  • Fulltime
 6. Porter

  Clayton Hotel Amsterdam American, Amsterdam

  • Fulltime
 7. Lobby Host

  W Amsterdam, Amsterdam

  • Fulltime
 8. Bell Captain

  W Amsterdam, Amsterdam

  • Fulltime
 9. Droommedewerker

  Stayokay Soest, Soest

  • Parttime, 1 - 16 uur p/w
 10. Doorman & Porter

  Pillows Grand Boutique Hotel Maurits At The Park , Amsterdam

  • Parttime, 32 - 38 uur p/w
 11. Nachtportier

  Nachtportiers Midden Nederland, Soesterberg

  • Parttime, 8 uur p/w
 12. Portier / Doorman

  Conservatorium, Amsterdam

  • Fulltime
  • € 2.252 - 2.418
 1. Populaire zoekopdrachten
  1. Hotel vacatures Amsterdam
  2. Hotel vacatures Rotterdam
  3. Hotel vacatures Den Haag
  4. Hotel vacatures Utrecht
  5. Housekeeping
  6. Banqueting
  7. Marketing
  8. Administratie

Vacature Portier

In het onderstaande overzicht vind je altijd actuele portier vacatures bij de leukste en beste hotels van Nederland. Het aanbod varieert van functies in verschillende steden en hotels. Hotelprofessionals is gespecialiseerd in hotel vacatures voor starters, ervaren professionals en senior portiers. Als er op dit moment geen geschikte portier vacature voor je tussen zit, schrijf je dan in voor onze wekelijkse nieuwsbrief. Zo ontvang je wekelijks de nieuwste portier vacatures. Veel succes met het vinden van je nieuwe baan als portier.

Portier vacatures

Spreekt een baan als portier jou aan? Heb je de ideale vacature uit het bovenstaande overzicht gevonden? Solliciteer dan direct en wie weet ben jij binnenkort de nieuwe portier van een prachtig hotel. Er zijn zowel portier vacatures in zeer luxe 4- of 5-sterren hotels als in meer toegankelijke 1-, 2-, of 3-sterren hotels. Hotels zoals Van der Valk, Corendon Hotels en Fletcher bieden regelmatig portier vacatures aan. De functie van portier wordt het vaakst aangeboden in steden zoals Amsterdam, Rotterdam en Den Haag.


Portier functies

Tussen alle portier vacatures vind je functies met verschillende benamingen en verantwoordelijkheden. Een portier kan zowel overdag als 's nachts werken. Voor een Nachtportier of nachtreceptionist geldt dat deze persoon voornamelijk 's nachts werkt. Een conciërge/portier, hotel concierge of hotel beveilging heeft ook veel raakvlakken met een portier. De Engelse benamingen doorman of bellboy hebben dezelfde verantwoordelijkheden als een portier. Deze functies staan vaak bij de deur. Een welkom host of hostess werkt veel in de lobby en achter de receptie. Het schoonhouden van de entree en lobby behoort tot hun verantwoordelijkheden. Een bagagist is verantwoordelijk voor het vervoeren van de bagage van de gasten naar of van hun kamer. Deze functie wordt vaak gecombineerd met die van een portier. Je werkt ook veel samen met de Front Office


Werken als portier

Als portier zorg je voor een professionele en gastgerichte eerste indruk bij de aankomst van de gasten en begeleid je ze bij hun vertrek uit het hotel. Een goede portier is behulpzaam en gastvriendelijk en helpt het receptie- en conciërgeteam om uitstekende en hoogwaardige service te bieden aan de gasten. Je helpt gasten met hun bagage, begeleidt ze naar hun hotelkamer en houdt toezicht op de veiligheid van het hotel. Daarnaast informeer je gasten over de faciliteiten van het hotel en de omgeving. Werken als portier betekent ook dat je in wisseldiensten werkt, zowel doordeweeks als in het weekend.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief