Hotel receptie vacatures

Hotel receptie vacatures

Functies in afdeling receptie in een hotel:

De receptie, of front office, is het hart van elke hotelervaring. Hier werk je als hotelreceptionist, receptiemedewerker, of hostess, waar je elke gast verwelkomt met een warme glimlach en open armen. Als het eerste aanspreekpunt van het hotel, ben jij essentieel in het beantwoorden van alle soorten vragen, van aanbevelingen voor de beste lokale gerechten tot het regelen van specifieke diensten zoals kledingstomerij. Jouw vermogen om elke gast, zelfs die met klachten, tevreden te stellen, bewijst dat je de rol van een ware hotelreceptionist beheerst.

Receptie hotel

Als het gezicht en de stem van het hotel, speel je een cruciale rol in het bieden van een persoonlijke en hartelijke ontvangst aan elke gast. Je draagt vele hoeden, van hostess tot nachtportier, waarbij je de volgende taken vervult:

  • Gasten in- en uitchecken, zowel lokaal als internationaal

  • Een warm welkom bieden aan alle hotelgasten en bezoekers

  • Informatie verstrekken over de faciliteiten van het hotel, de bediening van apparatuur, en lokale toeristische trekpleisters

  • Services verlenen zoals wekservice, het doorgeven van boodschappen, en het oplossen van klachten

  • Het uitvoeren van diverse administratieve werkzaamheden

  • Medeverantwoordelijk zijn voor alle kamerreserveringen

  • Het tegemoetkomen aan de wensen van gasten en zorgen voor accurate informatievoorziening

  • Het opmaken van de rekeningen en verzorgen van de betalingen

Vind de receptie baan die bij jou past op Hotelprofessionals.nl

Van starters tot ervaren receptiemedewerkers en senior front office professionals, wij bieden een breed spectrum aan vacatures. Of je nu op zoek bent naar een parttime of fulltime positie, in boetiekhotels of in een luxueuze 5-sterren omgeving, inclusief rollen als nachtportier en nachtreceptionist, wij hebben het allemaal. Studenten in recreatie, toerisme, of horeca kunnen praktijkervaring opdoen door een front office stage te volgen in een van de vele prachtige hotels die Nederland te bieden heeft.

Dit is jouw kans om essentiële vaardigheden te ontwikkelen en opgeleid te worden tot een volleerde hotelreceptionist bij erkende leerbedrijven. Ontdek nu onze receptie- en front office vacatures en start jouw reis in de wereld van gastvrijheid.

receptioniste hotel