Receptiemedewerker vacatures

 1. Nieuw
  Night Auditor - Nachtreceptionist

  Hotel Des Indes, Den Haag

  • Parttime, 8 - 38 uur p/w
 2. Nieuw
  Front Office Trainee

  Hotel Des Indes, Den Haag

  • Stage, 38 uur p/w
  • € 480
 3. Nieuw
  Front Office Associate

  Corendon Village, Badhoevedorp

  • Fulltime, 30 - 38 uur p/w
 4. Nieuw
  Nacht Receptionist

  Corendon Village, Badhoevedorp

  • Fulltime, 30 - 30 uur p/w
 5. Nieuw
  Front Office Trainee

  ID Aparthotel, Amsterdam

  • Parttime, 24 - 40 uur p/w
 6. Nieuw
  Front Office Trainee

  ID Aparthotel, Amsterdam

  • Fulltime, 24 - 40 uur p/w
 7. Nieuw
  Guest Service Pro

  ID Aparthotel, Amsterdam

  • Fulltime, 1 - 40 uur p/w
 8. Nieuw
  Stage Front Office

  The July BOAT&CO, Amsterdam

  • Parttime, 1 - 40 uur p/w
 9. Nieuw
  Stage Front Office

  The July BOAT&CO, Amsterdam

  • Fulltime, 1 - 40 uur p/w
 10. Nieuw
  Front Office Medewerker

  Ambassade Hotel, Amsterdam

  • Parttime, 4 - 32 uur p/w
 11. Nieuw
  Receptionist Koan Float

  Ambassade Hotel, Amsterdam

  • Parttime, 4 - 32 uur p/w
 12. Nieuw
  Guest Service Agent | FT

  Hotel Roemer, Amsterdam

  • Fulltime
 1. Populaire zoekopdrachten
  1. Hotel vacatures Amsterdam
  2. Hotel vacatures Rotterdam
  3. Hotel vacatures Den Haag
  4. Hotel vacatures Utrecht
  5. Housekeeping
  6. Banqueting
  7. Marketing
  8. Administratie

Receptiemedewerker vacatures

Als receptiemedewerker ben je verantwoordelijk voor het ontvangen van de gasten. Bekijk in onderstaand overzicht of jouw nieuwe receptiemedewerker baan ertussen zit. Kies in wat voor soort hotel jij een receptiemedewerker functie wilt uitvoeren. Werk jij graag parttime naast je studie of andere baan? Dan zijn er ook diverse receptiemedewerker vacatures op parttimebasis. Wij bieden altijd meer 300 verschillende receptiemedewerker vacatures aan. Genoeg keuze om te solliciteren op een van onderstaande receptiemedewerker vacatures.

Receptiemedewerker vacatures

Ben je online aan het zoeken naar leuke receptiemedewerker vacatures? Wil je met de receptiemedewerker vacatures een leuke baan in een hotel vinden? Een baan als receptionist is een hele sociale en afwisselende functie, waarin je te maken hebt met mensen uit heel veel verschillende culturen. Een internationale sfeer is er niet alleen met de gasten, veel professionals in het hotel komen ook uit andere landen. Een receptiemedewerker kan ook front office medewerker heten en je werkt vaak onder een front office manager. Receptiemedewerker vacatures kan je dus ook vinden op de front office vacatures pagina. Receptiemedewerker vacatures zijn er voor mensen die voor 100% servicegericht zijn en er alles aan willen doen om het hun gasten naar de zin te maken en het gezicht willen zijn van de kwaliteit van het hotel.


Functie eisen receptiemedewerker

Zoek je receptiemedewerker vacatures in hotels, dan zie je al snel dat het belangrijk is dat je communicatief erg vaardig bent en natuurlijk ook zeer representatief bent. Je vindt vacatures van hotels zoals Van der Valk, Corendon, Bastion, Fletcher hotel en NH hotels.Veel receptiemedewerker vacatures zullen vragen naar meer dan één vreemde taal, logisch ook, want het hotel wil zo veel mogelijk gasten in hun eigen taal te woord kunnen staan. Daarnaast is het belangrijk te realiseren dat in receptiemedewerker vacatures gevraagd wordt naar flexibele mensen die van aanpakken weten. Je kunt bijvoorbeeld zoeken naar hotel receptionist vacatures in steden zoals Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Eindhoven en Breda. Werk je liever in de nacht? Bekijk dan de nachtreceptionist of nachtportier vacatures. Administratief medewerker is een functie die vergelijkbaar is met receptiemedewerker, maar meer achter de schermen. Een receptiemedewerker werkt veel samen met een concierge en hostess


Ook parttime receptiemedewerker vacatures

Zoek je een bijbaan naast je studie? Of ben je op zoek naar een front office stage of parttime werk? Dan zal je ook interessante receptiemedewerker vacatures voorbij zien komen. Receptiemedewerker vacatures zijn ook handig wanneer je nog andere dingen te doen hebt, want een receptie moet 24 uur per dag en 7 dagen per week worden bemand, dus er is vast een moment dat jou goed uitkomt.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief