Sales vacatures

 1. Nieuw
  Sales Executive - Corendon Village Hotel

  Corendon Village, Badhoevedorp

  • Fulltime, 1 - 38 uur p/w
 2. Nieuw
  Sales Executive Rotterdam-Amsterdam

  PREMIER SUITES PLUS Rotterdam, Rotterdam

  • Fulltime
 3. Nieuw
  Accountmanager Onderwijs

  Stayokay Hoofdkantoor, Amsterdam

  • Parttime
 4. Nieuw
  Accountmanager Onderwijs

  Stayokay Hoofdkantoor, Amsterdam

  • Fulltime
 5. Nieuw
  Sales & Distribution Intern

  Bob W Amsterdam, Amsterdam

  • Fulltime
 6. Nieuw
  Sales Representative

  INK Hotel Amsterdam, Amsterdam

  • Fulltime
 7. Nieuw
  Reservations & Marketing Trainee

  ibis Styles Den Haag Scheveningen, Den Haag

  • Stage, 32 - 38 uur p/w
 8. Nieuw
  Marketing stage - juli 2024

  INK Hotel Amsterdam, Amsterdam

  • Stage, 38 uur p/w
  • € 750
 9. Nieuw
  Marketing Trainee

  Hilton Amsterdam Airport Schiphol, Schiphol

  • Fulltime
 10. Nieuw
  Marketing Manager

  Hilton Amsterdam Airport Schiphol, Schiphol

  • Fulltime
  • € 3.000
 11. Nieuw
  Sales Executive Amsterdam-Rotterdam

  PREMIER SUITES PLUS Amsterdam, Amsterdam

  • Fulltime
 12. Nieuw
  Sales Executive

  Crowne Plaza Maastricht, Maastricht

  • Fulltime
 1. Populaire zoekopdrachten
  1. Hotel vacatures Amsterdam
  2. Hotel vacatures Rotterdam
  3. Hotel vacatures Den Haag
  4. Hotel vacatures Utrecht
  5. Housekeeping
  6. Banqueting
  7. Marketing
  8. Administratie

Sales vacatures

Ben jij gemaakt om mensen te overtuigen en heb jij een netwerk binnen de hotellerie? Dan is solliciteren op sales vacatures voor jou de juiste keuze. In sales vacatures vragen ze naar iemand die graag doelgericht en zelfstandig werkt. Je werkt vaak met eigen targets en benaderd proactief potentiële klanten. Nog geen ervaring? Er worden ook diverse sales stages en startersfuncties aangeboden. Bekijk dat de nieuwste sales vacatures als jij van aanpakken weet en staat te springen om een nieuwe uitdaging.

Sales vacatures

Op de afdeling sales wordt er gevraagd naar een op en top verkoper. Zie jij het als een uitdaging om op zoek te gaan naar nieuwe markten en de omzet verder te verhogen? Dan ben jij de persoon die ze zoeken op de sales afdeling. Met jouw enorme commerciële drive weet jij potentiele klanten voor je te winnen en mee te nemen in de mogelijkheden binnen het hotel. Bovenal ben je representatief, doelgericht en vind je het leuk jouw creatieve brein in te zetten voor diverse hotels. Je bent communicatief vaardig en een kei in organiseren. Sales vacatures worden op verschillende niveaus aangeboden. Er worden bijvoorbeeld sales vacatures aangeboden in hotels zoals Van der Valk, Corendon, Fletcher en Bastion hotel.


Werken op de sales afdeling

Werkzaamheden die je kan tegenkomen op de afdeling sales is naast het ondersteunen van sales managers ook deelnemen aan klantenevenementen, netwerkevents, contracten opstellen, rapportages maken en behandel je de reserveringsaanvragen. Daarnaast ondersteun je bij het samenstellen van arrangementen en andere acties. Een enorm veelzijdige functie waarbij elke dag anders is. Als je werkt op een sales afdeling van een hotel is het belangrijk dat je passie hebt voor de hotellerie, communicatief sterk en gemotiveerd bent. Veel sales vacatures worden aangeboden in steden zoals Amsterdam, Rotterdam en Den Haag.


Sales functies

Een sales afdeling heeft veel verschillende functies met verschillende verantwoordelijkheden. De functie met de meeste verantwoordelijkheid op de afdeling is een sales manager of sales director. Deze manager geeft leiding aan een sales medewerker, sales coördinator en accountmanager. De sales afdeling kan ook veel samenwerken met de banquet sales afdeling zoals banquet sales manager, banquet sales medewerker. Revenue management, revenue manager en reserveringen ook onder deze afdeling. Als je geen of weinig ervaring hebt in sales worden er ook genoeg hotel stages aangeboden.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief