Werken bij NH Hotel Group iets voor jou? Lees het verhaal van Didier en bekijk de mogelijkheden.

Werken bij NH Hotel Group iets voor jou? Lees het verhaal van Didier en bekijk de mogelijkheden.

Werken bij NH Hotel Group bevalt mij heel goed! Ik ben in 2015 begonnen als Guest Relations Trainee bij NH Collection Grand Hotel Krasnapolsky in Amsterdam. Ik werd hier met open armen ontvangen en kreeg de mogelijkheid om mezelf verder te ontwikkelen via trainingen van NH University. Na mijn stage werd ik aangenomen als Guest Relations Host en ik hoop binnenkort de functie van Guest Relations Supervisor te mogen bekleden in een van onze hotels.

De mensen in de hotels waar ik heb gewerkt zijn gedreven, hebben een passie voor hun vak en oog voor service en kwaliteit. In onze hotels staat gastvrijheid en luxe centraal. Dit wordt ook gewaardeerd door de Nederlandse consument. In 2014, 2015 én 2016 is NH Hotel Group verkozen tot ‘Beste Hotelketen van Nederland’. Ik ben erg trots dat onze inspanningen worden gewaardeerd en zie het als een groot compliment voor mij en al mijn collega’s.


Een leuk voordeel van werken bij NH Hotel Group is dat je met korting kunt overnachten in de hotels. Zelf maak ik hier regelmatig gebruik van. Als ik naar een stad ga kijk ik eerst altijd of er op die locatie een NH hotel beschikbaar is. Mijn favoriete NH bestemming is NH Valencia Center. Mooi centraal gelegen en op loopafstand van de bezienswaardigheden en het winkelcentrum. Ik kijk erg uit naar de komst van nhow Amsterdam RAI, NH Collection Eindhoven Centre en nhow Londen. Zodra deze hotels geopend zijn ga ik er zeker een keer overnachten.”


NH Hotel Group biedt je veel mogelijkheden. Of je nu net van de hotelschool afkomt, een gezellige bijbaan zoekt of een oude rot in het vak bent.
Er zijn vacatures voor alle mogelijke hotelbanen in de hotels in het binnen- en buitenland.


Lijkt het jou leuk om net als Didier voor NH Hotel Group te werken?
Bekijk de vacatures en wie weet wordt jij onze toekomstige collega!Over NH Hotel Group
NH Hotel Group heeft bijna 400 hotels in 30 landen in Europa, Afrika en Noord- en Zuid-Amerika. Onder NH Hotel Group vallen de 3- en 4-sterren urban NH Hotels, de NH Collection flagship hotels, de nhow designhotels en de Hesperia vakantieresorts. Dag en nacht staan er wereldwijd meer dan 20.000 medewerkers klaar om de beste service te leveren voor de jaarlijks ruim 16 miljoen gasten.