Vacature restaurant manager

 1. Nieuw
  Ontbijt Manager

  Holiday Inn Amsterdam Arena Towers, Amsterdam

  • Fulltime
 2. Nieuw
  F&B Manager (FT)

  Tribe Amsterdam City, Amsterdam

  • Fulltime
 3. Nieuw
  Waiter / Waitress - Serre Restaurant

  Hotel Okura Amsterdam, Amsterdam

  • Fulltime
 4. Nieuw
  Eerste medewerker bediening

  HUP hotel, Mierlo

  • Fulltime
 5. Nieuw
  Restaurant Supervisor

  Best Western Zaan Inn, Zaandam

  • Fulltime
 6. Nieuw
  Restaurant Manager | Breman Brasserie

  The Hoxton, Lloyd Amsterdam, Amsterdam

  • Fulltime
 7. Nieuw
  F&B MANAGER – Kasteel Oud Poelgeest

  Landgoed Oud-Poelgeest, Oegstgeest

  • Fulltime
 8. Nieuw
  Restaurant Manager

  Corendon Amsterdam Schiphol Airport, Badhoevedorp

  • Fulltime, 38 - 38 uur p/w
 9. Nieuw
  F&B Supervisor

  Landgoed Oud-Poelgeest, Oegstgeest

  • Fulltime
 10. Nieuw
  F&B Bedrijfsmanager Hotel Noordzee

  Hotel Noordzee, Katwijk

  • Fulltime
 11. Nieuw
  Hotel Operations Manager

  The Social Hub Rotterdam, Rotterdam

  • Fulltime
  • € 3.262
 12. Nieuw
  Restaurant Manager

  Park Plaza Victoria Amsterdam, Amsterdam

  • Fulltime, 38 - 38 uur p/w
 1. Populaire zoekopdrachten
  1. Hotel vacatures Amsterdam
  2. Hotel vacatures Rotterdam
  3. Hotel vacatures Den Haag
  4. Hotel vacatures Utrecht
  5. Housekeeping
  6. Banqueting
  7. Marketing
  8. Administratie

Vacature restaurant manager

Een vacature voor restaurant manager is zo gevonden op Hotelprofessionals. In het onderstaande overzicht zie je alle beschikbare restaurant manager vacatures in diverse hotels. Wil jij leidinggeven in een restaurant en heb jij al enige jaren ervaring? Sorteer links op plaats of hotel waar jij een restaurant manager vacature wilt zoeken. Zit er op dit moment geen geschikte vacature voor jou tussen? Schrijf je dan in voor onze wekelijkse vacature-updates.

Vacature restaurant manager

Een restaurant manager is verantwoordelijk voor het reilen en zeilen van het hele restaurant. Dit betekent dat je ervoor zorgt dat het restaurant optimaal draait. Je bent het gezicht en de gastheer of gastvrouw van het restaurant en neemt de verantwoordelijkheden die hierbij horen. Dit doe je door goed leiding te geven aan je werknemers, te plannen, te managen, advies te geven en te krijgen, en door de processen en werknemers te controleren bij het uitoefenen van hun taken. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de winstgevendheid van het restaurant en houd je de administratie scherp in de gaten. Daarom vragen vacatures voor restaurant managers vaak om administratieve vaardigheden.


Taken van de restaurant manager

Als restaurant manager heb je een belangrijke rol als het gezicht van het restaurant en als vriendelijke gastheer of gastvrouw. In sommige restaurants wordt de restaurant manager ook aangesproken met Maître d'hôtel. In restaurants die een ster hebben of op een andere manier bekend zijn, willen de gasten graag de aandacht van de restaurant manager. Het is belangrijk dat de restaurant manager vriendelijk, benaderbaar en sociaal is. Daarnaast moet je sfeer kunnen brengen, goed passen bij de doelgroep van het restaurant en vaste gasten herkennen en eventueel bij naam kennen. De meeste restaurant manager vacatures zijn te vinden in Amsterdam, Rotterdam en Den Haag.

Restaurant manager vacature kwaliteiten

Een goede restaurant manager moet niet alleen goed kunnen praten met gasten, maar ook goede contacten kunnen onderhouden met leveranciers. Je moet op een natuurlijke manier leiding kunnen geven aan je personeel. Functies die onder een restaurant manager vallen zijn hostess, gastvrouw, bediening, chef de rang, sommelier en soms een F&B medewerker, banqueting manager en banqueting medewerker. Als restaurant manager ben jij verantwoordelijk voor optimale service en het serveren van drankjes en gerechten aan gasten. Daarnaast is het belangrijk dat je goed kunt communiceren met het keukenpersoneel, zoals de chef kok en sous chef.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief