Werken in een hotel

 1. Nieuw
  Night Auditor - Nachtreceptionist

  Hotel Des Indes, Den Haag

  • Parttime, 8 - 38 uur p/w
 2. Nieuw
  Keuken Leerling/ Stagiaire koksopleiding

  Hotel Des Indes, Den Haag

  • Stage, 38 uur p/w
  • € 480 - 750
 3. Nieuw
  Allround F&B Medewerker PT/FT

  Hotel Des Indes, Den Haag

  • Fulltime
 4. Nieuw
  Front Office Trainee

  Hotel Des Indes, Den Haag

  • Stage, 38 uur p/w
  • € 480
 5. Nieuw
  Duty Management Trainee

  Hotel Des Indes, Den Haag

  • Stage, 38 uur p/w
  • € 480
 6. Nieuw
  Operational Management Trainee

  Hotel Des Indes, Den Haag

  • Stage, 38 uur p/w
  • € 480
 7. Nieuw
  F&B Trainee

  Hotel Des Indes, Den Haag

  • Stage, 38 uur p/w
  • € 480
 8. Nieuw
  Talent Acquisition Intern

  PPHE Hotel Group - Corporate Office, Amsterdam

  • Parttime
 9. Nieuw
  Talent Acquisition Intern

  PPHE Hotel Group - Corporate Office, Amsterdam

  • Fulltime
 10. Nieuw
  Regional Housekeeping Manager

  Park Plaza Amsterdam Airport, Lijnden

  • Fulltime
 11. Nieuw
  Medewerker Bediening

  Chef's! Food & Drinks Papendrecht, Papendrecht

  • Parttime
 12. Nieuw
  Medewerker Bediening

  Chef's! Food & Drinks Groningen, Groningen

  • Parttime
 1. Populaire zoekopdrachten
  1. Hotel vacatures Amsterdam
  2. Hotel vacatures Rotterdam
  3. Hotel vacatures Den Haag
  4. Hotel vacatures Utrecht
  5. Housekeeping
  6. Banqueting
  7. Marketing
  8. Administratie

Werken in een hotel

Hotelprofessionals heeft een zeer volledig overzicht voor mensen die willen werken in een hotel. Hotel vacatures zijn hier snel gevonden omdat wij exclusief hotel werk vacatures aanbieden. Registreer je rechts bovenin eenmalig en maak gebruik van een efficiënt overzicht waar jij je sollicitaties goed kan beheren. Zo is het overzichtelijk op welke hotel vacatures je hebt gesolliciteerd. Wij wensen je veel succes bij het vinden van jouw droom hotel baan.

Werken in een hotel

Hotelprofessionals verzameld alle vacatures voor mensen die willen werken in een hotel. Zoek in bovenstaande vacatures naar een hotel vacature die het beste overeenkomt met jouw wensen en solliciteer direct bij het hotel. Het hotel krijgt direct een melding dat er een nieuwe sollicitant is. Werk in hotel kan je dus het beste zoeken op Hotelprofessionals. Mocht je nog vragen hebben over de vacature neem dan contact op met de contactpersoon die bij de hotel vacature vermeld staat. Solliciteer nu op de nieuwste hospitality vacatures.


Werken in hotel: blijf op de hoogte

Wil jij werken in een hotel? Hotelprofessionals biedt diverse mogelijkheden om te zorgen dat je als eerste de hotel vacatures ziet. Schrijf je bijvoorbeeld in voor onze nieuwsbrief of volg ons op social media LinkedIn, Facebook en Twitter. Houd ook de website van Hotelvrijmibo in de gaten voor de laatste netwerkevents en de laatste vacatures. Dagelijks worden er tientalen nieuwe hotel vacatures online geplaatst. Het kan dus zomaar zijn dat als jouw droom hotel baan of bijbaan er vandaag niet tussen zit, deze er morgen wel tussen zit. Meld je daarom aan voor een jobalert zodat je de hotel vacature die met jouw wensen overeenkomen direct in je mailbox krijgt. Hotels die vaak hotel vacatures aanbieden zijn Hilton hotel, Van der Valk, Corendon, Fletcher, Bastion hotel en Stayokay.


Hotel werk per stad en functie

De meeste hotel vacatures zijn te vinden in Amsterdam, Rotterdam, Breda, Eindhoven, Den Haag, Maastricht en Hoofddorp. De meest populaire functies in een hotel zijn housekeeping, receptioniste, kok, administratief medewerker, revenue management en front office medewerker.

Wil jij werken bij een hotel die is aangesloten bij Hotelprofessionals?

Het is mogelijk om op 2 manieren te solliciteren:
 1. Registreer je eenmalig en maak gebruik van een efficient overzicht waar jij je sollicitaties goed kan beheren. Tevens kan je gebruik maken van veel meer voordelen als je bent ingelogt.
 2. Solliciteer direct en voeg een begeleidende brief, CV en nu nieuw op Hotelprofessionals een videosollicitatie toe. Onderscheid jezelf met een video om de HR-manager te imponeren.
Het hotel krijgt direct een melding dat er een nieuwe sollicitant is! Solliciteer nu op de nieuwste hospitality vacatures. Werk in hotel vind je snel bij Hotelprofessionals!
Heb je een hotel vacature gevonden die perfect past bij jou ervaring en kwaliteiten? Wij hebben een aantal tips en motivatiebrief voorbeeld horeca opgesteld om jou te helpen bij het krijgen van de perfecte horecabaan.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief