Horeca medewerker vacatures

 1. Nieuw
  Keuken Leerling/ Stagiaire koksopleiding

  Hotel Des Indes, Den Haag

  • Stage, 38 uur p/w
  • € 480 - 750
 2. Nieuw
  Allround F&B Medewerker PT/FT

  Hotel Des Indes, Den Haag

  • Fulltime
 3. Nieuw
  F&B Trainee

  Hotel Des Indes, Den Haag

  • Stage, 38 uur p/w
  • € 480
 4. Nieuw
  Regional Housekeeping Manager

  Park Plaza Amsterdam Airport, Lijnden

  • Fulltime
 5. Nieuw
  Medewerker Bediening

  Chef's! Food & Drinks Papendrecht, Papendrecht

  • Parttime
 6. Nieuw
  Medewerker Bediening

  Chef's! Food & Drinks Groningen, Groningen

  • Parttime
 7. Nieuw
  Medewerker Bediening

  Chef's! Food & Drinks Groningen, Groningen

  • Fulltime
 8. Nieuw
  Assistent Restaurant Manager

  Floor17, Amsterdam

  • Fulltime
 9. Nieuw
  Assistent Restaurant Manager

  Floor17, Amsterdam

  • Fulltime
 10. Nieuw
  Ontbijtmedewerker

  Leonardo Hotel Utrecht City Center, Utrecht

  • Parttime
 11. Nieuw
  Chef de Partie

  Corendon Village, Badhoevedorp

  • Fulltime, 30 - 38 uur p/w
 12. Nieuw
  Ervaren Bartender - Mondi

  Corendon Village, Badhoevedorp

  • Fulltime, 30 - 38 uur p/w
 1. Populaire zoekopdrachten
  1. Hotel vacatures Amsterdam
  2. Hotel vacatures Rotterdam
  3. Hotel vacatures Den Haag
  4. Hotel vacatures Utrecht
  5. Housekeeping
  6. Banqueting
  7. Marketing
  8. Administratie

Horeca medewerker vacatures

Op Hotelprofessionals staan veel verschillende horeca medewerker vacatures. Voor de zowel meer ervaren als minder ervaren horeca medewerker zijn er diverse vacatures. Met een vacatureplatform dat elke minuut wordt geüpdatet met nieuwe vacatures blijft het aanbod in horeca medewerker vacatures altijd relevant. Er zijn zowel horeca medewerker vacatures op een zonnige terras als in een sterrenrestaurant. Ben jij de horeca medewerker die zij zoeken? Solliciteer dan direct op een van onderstaande horeca medewerker vacatures.

Horeca medewerker vacatures

Een horeca medewerker kan werken op verschillende afdelingen in een hotel en zal verschillende werkzaamheden oppakken. Dit kan zijn van afwassen tot aan het bedienen in het restaurant. In Horeca medewerker vacatures wordt aangegeven om wat voor taken het zal gaan. Het verlenen van service zit jou als horeca medewerker in het bloed. Met jouw passie voor de horeca vind je het geen probleem om wisselende diensten te werken en haal jij voldoening uit tevreden stellen van gasten. De meeste horeca medewerker vacatures worden aangeboden in Den Haag, Rotterdam, Utrecht en Amsterdam. Bekijk alle horeca vacatures als voor jou de locatie niet belangrijk is..


Kwaliteiten van een horeca medewerker

Misschien ben je een hardwerkende stille kracht die altijd het overzicht bewaard. Misschien ben je juist graag in contact met gasten en heb je managementkwaliteiten. Wat je karakter ook is, voor horeca medewerker zijn er verschillende soorten horeca jobs. Er één kwaliteit die je in de horeca wel altijd nodig hebt en dat is goed kunnen samenwerken. Werken in de horeca doe je het uiteindelijk met ze allen. Je moet bestand zijn tegen de werkstress van de drukke momenten, maar het werk ook kunnen zien op de rustige momenten. Ervaring is voor het solliciteren op horeca medewerker vacatures niet altijd noodzakelijk. Ervaring is wel noodzakelijk als wilt solliciteren voor horeca manager.


Horeca medewerker en verschillende functies

Onder horeca medewerker vallen verschillende afdelingen en functies. Veel mensen zullen bij horeca medewerker denken aan medewerker bediening of afwasser. In sommige horeca medewerker vacatures wordt er gevraagd naar een duizendpoot die de keuken kan ondersteunen, bij kan springen in het restaurant en de afwas kan bijhouden. In bovenstaand overzicht kan je naast keuken, afwas en restaurant vacatures ook horeca medewerker vacatures vinden voor de afdeling bar, roomservice, banqueting en huishouding. Hierdoor is het aanbod in horeca medewerker vacatures zeer divers. Als je opzoek bent naar een bijbaan in de horeca dan is een van bovenstaande horeca medewerker vacatures een goede keuze. Ook worden er altijd verschilde hotel stages aangeboden.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief