Restaurant vacatures

 1. Nieuw
  Supervisor F&B

  Novotel Maastricht, Maastricht

  • Parttime, 16 - 32 uur p/w
 2. Nieuw
  Allround Medewerker Food & Beverage

  Novotel Maastricht, Maastricht

  • Parttime, 8 - 32 uur p/w
 3. Nieuw
  Early Bird (medewerker ontbijt)

  Novotel Maastricht, Maastricht

  • Parttime, 16 - 38 uur p/w
 4. Nieuw
  Supervisor F&B

  Zaan Hotel, Zaandam

  • Fulltime
 5. Nieuw
  F&B Medewerker restaurant&bar (partime/fulltime)

  Zaan Hotel, Zaandam

  • Fulltime
 6. Nieuw
  Bartender medewerker (parttime/fulltime)

  Zaan Hotel, Zaandam

  • Fulltime
 7. Nieuw
  Gastheer / Gastvrouw parttime

  Hotel The James Rotterdam, Rotterdam

  • Parttime, 16 uur p/w
 8. Nieuw
  Allround ontbijtmedewerker Parttime/Fulltime

  XO Hotels Park West, Amsterdam

  • Fulltime
 9. Nieuw
  F&B Supervisor

  Ambassade Hotel, Amsterdam

  • Fulltime
  • € 2.468 - 3.648
 10. Nieuw
  Medewerker bediening

  Ambassade Hotel, Amsterdam

  • Fulltime, 4 - 32 uur p/w
 11. Nieuw
  Bartender/barmedewerker

  Ambassade Hotel, Amsterdam

  • Parttime, 4 - 32 uur p/w
 12. Nieuw
  Ontbijt Supervisor

  Ambassade Hotel, Amsterdam

  • Parttime, 4 - 32 uur p/w
 1. Populaire zoekopdrachten
  1. Hotel vacatures Amsterdam
  2. Hotel vacatures Rotterdam
  3. Hotel vacatures Den Haag
  4. Hotel vacatures Utrecht
  5. Housekeeping
  6. Banqueting
  7. Marketing
  8. Administratie

Restaurant vacatures

Zoek via Hotelprofessionals naar de leukste restaurant vacatures. Er is veel keuze in restaurant vacatures. Voor verschillende functies, niveaus en jaren ervaring worden er restaurant vacatures aangeboden. In onderstaand overzicht staan restaurant vacatures voor luxe Michelinsterren restaurants, maar ook medewerkers voor evenementen in een hotel. Bekijk hieronder direct het nieuwste aanbod van restaurant vacatures op de hotel vacaturebank van Nederland.

Werken in een restaurant

Als je in een restaurant werkt dan houdt je van dynamiek, uitdaging en je streeft naar een optimale service van gasten. Je zoekt actief de uitdaging op om gasten te verrassen en verwachtingen te overtreffen. Vanuit je functie ben je verantwoordelijk voor het verzorgen van gasten in het restaurant. Je zorgt ervoor dat de gasten een fijne avond of dag beleven en met een voldaan gevoel naar huis gaan. Er zijn zowel restaurant vacatures als bijbaan, parttime als fulltime functie. Als je werkt in een restaurant moet je rekening houden met onregelmatige werktijden en in het weekend werken.


Restaurant functies

In een restaurant zijn er veel verschillende soorten functies. In een restaurant begin je vaak als medewerker bediening, F&B medewerker, chef de rang, gastvrouw of leerling bediening en kan dan doorstromen naar assistent restaurant manager, restaurant manager of als je passie hebt voor wijn sommelier. De taken zijn in een beginnende restaurant functie ongeveer gelijk. Als je meer ervaring op doet in je functie zal je ook meer verantwoordelijkheden krijgen en steeds meer een controlerende functie krijgen. Restaurant functies hebben ook veel overeenkomsten met functies van een banqueting afdeling zoals banqueting medewerker. Deze functie zal je daarom in bovenstaand restaurant vacature overzicht ook veel tegenkomen. Bekijk voor een compleet overzicht van alle restaurant functies onze restaurant carriere pagina.


Horeca vacatures

Veel mensen die zoeken op restaurant vacatures, zoeken ook naar horeca vacatures. Voor een totaaloverzicht van horeca vacatures kan je het overzicht van alle horeca vacatures raadplegen. Alle vacatures in een hotel zijn horeca vacatures, maar niet alle horeca vacatures zijn hotel vacatures. Dit komt omdat horeca een verzamelnaam is voor hotel, restaurant en café. Ben jij dus opzoek naar niet alleen restaurant vacatures, maar ook in de rest van het hotel? Bekijk dan ons overzicht van hotel vacatures, hospitality vacatures of horeca vacatures. Heb je een restaurant vacature gevonden die perfect past bij jou ervaring en kwaliteiten? Wij hebben een aantal tips en motivatiebrief voorbeeld horeca opgesteld om jou te helpen bij het krijgen van de perfecte hotel baan.
Advertentie
Amstel Hotel advertentie

Schrijf je in voor de nieuwsbrief