Trefwoorden

Zoek alleen in vacature titel
Stad
Provincie
Afdeling
Administratie
Banquet Sales
Banqueting
Bar Restaurant Roomservice
Beveiliging
Concierge Portier Bagagisten
Facilitaire Dienst
Health Club
Huishouding Housekeeping
ICT
Keuken
Management
Personeelszaken Human Resources
Receptie Guest Relations Telefonisten
Reserveringen Revenue Management
Sales Marketing PR
Stewarding Afwas
Technische dienst
Functie(s)
Klik om te selecteren
Functie kenmerk
Werkervaring
Dienstverband
SBB erkende stage
Aantal sterren
Hotelgroep
 

Hotel vacatures

Zoek met bovenstaande tool naar hotel vacatures door heel Nederland. Je kan de zoekopdracht zo specifiek maken als je zelf wilt. Ben je nieuwsgierig Naar alle hotel vacatures in een stad of provincie? De populairste steden zijn Amsterdam, Rotterdam, Eindhoven en Breda. De populairste provincies zijn Noord- en Zuid-Holland. Het is ook mogelijk om te zoeken op afdeling of functie. Je kan kiezen uit vele, maar er wordt het vaakst gezocht op housekeeping, administratief medewerker, banqueting medewerker, receptionist en kok. Voor deze functies en afdelingen hebben wij ook de meeste hotel vacatures. Mocht je een carrière ambiëren bij een specifiek hotel dan kan je ook zoeken op vacatures per hotel. De populairste hotels om bij te werken zijn Van der Valk, Corendon, Bastion hotel, Fletcher en NH hotels. Heb je een hotel vacature gevonden die perfect past bij jou ervaring en kwaliteiten? Wij hebben een aantal tips en motivatiebrief voorbeeld horeca opgesteld om jou te helpen bij het krijgen van de perfecte horecabaan.


Werken in een hotel

Het werken in een hotel kan zorgen voor onregelmatige werktijden. Functies zoals bediening, nachtreceptioniste en chef-kok zijn voorbeelden van functies die vaak onregelmatige werktijden hebben. Werken in hotels met veel kamers en in grote steden zal dit waarschijnlijk vaker voorkomen dan in werken in hotels met minder kamers. Naast de werktijden kan werken in een hotel met 3 of meer sterren ook meer je voorkeur hebben dan een laagdrempeliger hotel. In bovenstaande tool kan je ook het aantal sterren aangeven. Populaire 5-sterren hotels in Nederland met veel vacatures zijn Hilton, Conservatorium, Okura, Andaz en W Amsterdam.


Hotel jobs

Solliciteer direct op de diverse hotel jobs en kies uit ruim 500 hotels. De echte horeca professional weet onze vacaturebank al jaren te vinden voor de beste en leukste hotel jobs. Kan je nog wel wat tips gebruiken voor solliciteren op hotel jobs en het schrijven van sollicitatiebrieven? Wij hebben de vijf gouden sollicitatietips voor jou verzameld. Wil jij meer werkervaring op doen in een hotel? Bekijk dan onze vele stage mogelijkheden in een hotel. De meeste stage vacatures worden aangeboden in een restaurant, receptie, front office en sales/marketing. Ben jij op zoek naar een nieuwe hotel job? Zoek dan naar jouw droom baan en solliciteer direct.