Facebook


 

Afdeling restaurant in een hotel

Je bent verantwoordelijk voor het bedienen van gasten en helpt mee aan een perfect verblijf voor gasten. Je werkt in een team en streeft ernaar om een optimale service en gastvrijheid te bieden aan gasten. Jij hebt altijd een lach op je gezicht en bent graag bezig het andere mensen naar hun zin te maken. Je maakt graag een praatje met mensen en weet ook goed hoe je een luisterend oor biedt. Daarnaast ben je een harde werker en blijf je ondanks hectische situaties die kunnen voorkomen, accuraat en georganiseerd werken. Het is belangrijk dat je goed kan samenwerken met collega’s uit de keuken zoals ontbijtkok, chef de parti, chef kok, commis chef, demi chef de parti, kok, sous chef en zelfstandig werkend kok.

Bekijk alle restaurant vacatures.

De voornaamste taken in het restaurant zijn:
  • Het verwelkomen en bedienen van gasten;
  • Afruimen van tafels en restaurant schoonhouden;
  • Voorbereiding zoals het verzorgen van de mise-en-place, dekken/klaarmaken van tafels;
  • Het serveren van gerechten en dranken;
  • Behandelen van klachten en wensen van gasten;
  • Bewaken van de efficiency en productiviteit van de afdeling;
  • Inkoop coördineren voor de producten van het restaurant;
  • Contact met de leveranciers onderhouden;
  • Goed contact onderhouden met de keuken voor een optimale samenwerking.

Onderstaande functies hebben ook veel overeenkomsten met functies van een banqueting afdeling zoals banqueting medewerker.

Restaurant vacatures in een hotel per functie:
Gastvrouw

Restaurant