Keukenhulp vacatures

 1. Nieuw
  Keuken Leerling/ Stagiaire koksopleiding

  Hotel Des Indes, Den Haag

  • Stage, 38 uur p/w
  • € 480 - 750
 2. Nieuw
  Ontbijtkok

  Ibis Styles Amsterdam Airport, Schiphol

  • Fulltime
 3. Nieuw
  Chef de Partie

  Mercure Hotel Amersfoort Centre, Amersfoort

  • Fulltime
 4. Nieuw
  Commis de Cuisine

  Amsterdam Marriott Hotel, Amsterdam

  • Fulltime
  • € 2.234
 5. Nieuw
  Keuken Medewerker

  Bunk Utrecht, Utrecht

  • Fulltime
 6. Nieuw
  Zelfstandig Werkend Kok -

  Hotel New York, Rotterdam

  • Parttime
 7. Nieuw
  Zelfstandig Werkend Kok -

  Hotel New York, Rotterdam

  • Fulltime
 8. Nieuw
  Kok

  Grand Hotel Amrâth Kurhaus The Hague, Den Haag

  • Fulltime
 9. Nieuw
  Pizzabakker m/v

  Hotel Steeds aan Zee, Katwijk

  • Fulltime
 10. Nieuw
  zelfstandig werkend kok

  Hotel Steeds aan Zee, Katwijk

  • Fulltime
 11. Nieuw
  Keukenmedewerkers ontbijt, lunch en diner

  Hotel Steeds aan Zee, Katwijk

  • Parttime, 20 - 32 uur p/w
 12. Nieuw
  Zelfstandig werkend kok

  Hotel Theater Figi, Zeist

  • Parttime, 7 - 38 uur p/w
 1. Populaire zoekopdrachten
  1. Hotel vacatures Amsterdam
  2. Hotel vacatures Rotterdam
  3. Hotel vacatures Den Haag
  4. Hotel vacatures Utrecht
  5. Housekeeping
  6. Banqueting
  7. Marketing
  8. Administratie

Keukenhulp vacatures

In onderstaand overzicht staan de leukste en nieuwste keukenhulp vacatures. Een divers aanbod bij verschillende hotels. Er zijn keukenhulp vacatures in luxe 4 - of 5-sterren hotels, maar ook in laagdrempeliger 1-, 2-, of 3-sterren hotels. Ook in verschillende steden zoals Amsterdam, Rotterdam en Den Haag worden er keukenhulp vacatures aangeboden. Heb jij passie voor het vak en oog voor kwaliteit? Solliciteer dan direct op één van onderstaande keukenhulp vacatures.

Keukenhulp vacatures

Wij bieden altijd meer dan 100 verschillende keukenhulp vacatures aan. Voor deze functies is er vaak geen werkervaring nodig en ook is een opleiding niet een van de vereisten. Solliciteer direct via Hotelprofessionals.nl, door middel van je motivatie en een actuele CV voorzien van een recente foto. Overtuig jij het hotel van jouw kennis en kunde en toegevoegde waarde voor hun team? Dan word jij misschien wel binnenkort uitgenodigd voor een gesprek. Als je nog vragen hebt over de vacature voor keukenhulp dan kan je deze het beste stellen aan het hotel. Zij kunnen jou meer informatie geven over de inhoud van de keukenhulp vacature. Heb je een keukenhulp vacature gevonden die perfect past bij jou ervaring en kwaliteiten? Wij hebben een aantal tips en motivatiebrief voorbeeld horeca opgesteld om jou te helpen bij het krijgen van de perfecte horecabaan.


Keukenhulp functies

Een andere functiebenaming voor een keukenhulp kan hulpkok of leerling-kok zijn. Een keukenhulp werkt vaak samen met afwasser, kok, zelfstandig werkend kok, demi chef de partie, chef de partie, commis chef, sous chef, chef kok en ontbijtkok. Voor deze functies zal een keukenhulp een ondersteunende functie hebben. Zij zijn vaak werkzaam in restaurants en hotels. In grotere restaurants en hotels zijn er vaak veel werkzaamheden die door een keukenhulp uitgevoerd kunnen worden. Als keukenhulp heb je uiteraard mogelijkheden om door te groeien naar kok of zelfstandig werkend en uiteindelijk tot sous chef en chef kok. Voor deze managementfuncties in de keuken is veel werkervaring nodig en vaak wordt er ook naar een relevante afgeronde opleiding gevraagd.


Wat doet een keukenhulp?

Een keukenhulp assisteert een zelfstandig werkend kok, sous chef en chef kok bij het voorbereiden en bereiden van de gerechten. Een keukenhulp of hulpkok heeft vaak nog niet veel werkervaring in de keuken en moet nog veel leren. Een keukenhulp heeft vooral veel werkzaamheden tijdens mise en place. Deze werkzaamheden zijn wassen en snijden van de producten. Andere eenvoudige werkzaamheden zijn afwegen, uitpakken, verwerken en klaarzetten van ingrediënten en producten. Ook zal de keukenhulp helpen bij het schoonhouden van de keuken tijdens en na het servies. Een goede keukenhulp is heel belangrijk voor een goed draaiende keuken. Om eerst meer ervaring op te doen zou je als keukenhulp kunnen beginnen als stage of bijbaan. Bekijk alle food vacaturers.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief