horeca personeel

Horeca personeel gezocht

Bekijk tarieven voor vacatures plaatsen

Bent u op zoek naar gekwalificeerd en ervaren horeca personeel? In de horecabranche is snelheid vaak essentieel, zeker wanneer u direct personeel nodig heeft voor cruciale functies. Of u nu een ontbijt medewerker, chef kok, horeca medewerker, horeca manager of housekeeping zoekt, Hotelprofessionals biedt een uitgebreid bereik in de horecasector. We begrijpen de urgentie en helpen u snel de juiste kandidaten te vinden die direct inzetbaar zijn.
Bekijk horeca personeel vacatures

Plaats uw horeca vacature effectief

Het succes in het vinden van het juiste personeel begint met een heldere vacature. Wij adviseren een gedetailleerd profiel te schetsen van uw ideale kandidaat. Dit profiel moet niet alleen de specifieke functie-eisen bevatten, maar ook de algemene eisen die uw hotel stelt aan al het personeel. Zo trekt u gericht kandidaten aan die passen bij de cultuur en verwachtingen van uw hotel. Bekende hotelketens zoals Hilton hotel, Van der Valk, Bastion hotel, Corendon en Stayokay vertrouwen al op ons platform voor hun horeca personeelsbehoeften. Vooral in steden als Amsterdam, Rotterdam, Utrecht en Den Haag is er een grote vraag naar horecapersoneel. In Amsterdam, Rotterdam, Utrecht en Den Haag is de grootse populatie horeca en dus ook horeca vacatures.


Horeca personeel gezocht voor tijdelijke en parttime banen

Hotels die op zoek zijn naar tijdelijk of parttime horeca personeel, vooral voor avond- en weekenddiensten, vinden vaak uitkomst bij studenten. Studenten zijn snel inzetbaar, leren vlug, zijn representatief, gemotiveerd en meertalig. Ze zijn flexibel beschikbaar op tijdstippen waarop regulier personeel minder beschikbaar is, zoals 's nachts, in de weekenden en op feestdagen. Voor fulltime functies zijn studenten wellicht minder geschikt vanwege hun studieverplichtingen. Heeft u een passende horeca vacature gevonden? Wij bieden handige tips en voorbeelden van een motivatiebrief om uw kansen op het vinden van de perfecte horecabaan te vergroten.